norgeshus1norgeshus2norgeshus3norgeshus7norgeshus6norgeshus5norgeshus4

Bygger trygge hus med Norgeshus

Norgeshus Norgesbygg Sør i Mandal, server sørlendingene med gjennomtenkte boliger – for et trygt boligkjøp med Norgeshus i ryggen.

Norgeshus Norgesbygg Sør, selger Norgeshus til innbyggerne i Mandal, Lindesnes, Lyngdal, Farsund og Lister-området. De kjøper egne tomter, og er med på å bygge sørlendingenes drømmehus, eller drømmehytte, signert Norgeshus.


– Det går også bra om de har egne tomter. Og vi har hatt mange hytter på Gauvik på Kvinesheia, der vi har fått tegning fra utbygger, forteller Tor Arne Lohne, daglig leder i Norgeshus Norgesbygg Sør.


Mange henvendelser kommer inn via nettsiden til Norgeshus, og mange med egen tomt har et ønske om å få sette opp et hus i regi av Norgeshus. Mulighetene er mange, og det meste av ønsker lar seg gjøre.



– Noen kommer på døra og vil ha tilbud på et hus, mens noen vil vi skal tegne hus, sier Tor Arne.


Individuelle tilpasninger
De samarbeider både med lokale arkitekter og Norgeshus’ egne arkitekter. Norgeshus er kjent for å være kataloghusene som likevel er veldig åpne for individuelle tilpasninger, og med et ungt og fremtidsrettet arkitektkontor, er Norgeshus’ arkitektteam flinke til å treffe dagens marked.


– Vi jobber det frem slik at kundene får det de vil ha, fastslår Tor Arne, og legger til at «det du vil ha», faktisk er Norgeshus’ slagord!



Selv om Tor Arnes spesialkompetanse og utdannelse hovedsakelig dreier seg rundt økonomi, er han godt erfaren innenfor bygg. Mellom 1997 og 2007, jobbet han i Aktiv Bygg på Tryland med elementproduksjon og en byggevareforretning – en geskjeft han startet sammen med faren. Da faren hans gikk av med pensjon i 2010, startet han Norgeshus Norgesbygg Sør. 


Tor Arnes svigersønn er også deleier i Norgesbygg Sør, sammen med Tor Arne. Han er utdannet byggmester, og har ansvar for alt det tekniske på byggeplassen. De har i dag syv snekkere ute fast, i tillegg til lærlinger og utplasseringselever.


I dag er de i full gang med prosjekt på Justnes og Svallekollen i Kristiansand, der flere eksklusive boliger skal settes opp, samt boliger og hytter i Mandal og Lyngdal. Hovedtrykket ligger generelt på nybygg, men Tor Arne forklarer at de ved behov også kan ta på seg rehabiliteringsoppdrag.


Faglig påfyll fra Norgesbygg
Som en del av Norgesbygg-kjeden, får Norgeshus Norgesbygg Sør, alt de trenger av informasjon, støtte og faglig påfyll.


– Det er en stor fordel å være med i en kjede. Vi får mye hjelp i forhold til alle nye, tekniske ting, og blir oppdatert i forhold til nye, tekniske krav. Det er kanskje det aller viktigste, mener han.


Tor Arne utdyper:


– Når det går fra én TEK til neste TEK, får vi beskjed om hva som endrer seg. Om det er høyden på rekkverkene på verandaen, endringer på vinduene eller isolasjonen – ting som betyr noe for oss. Det er en veldig stor fordel, for ellers må vi sette oss ned og finne ut av hva som endrer seg, men isteden får vi en smørbrødliste fra Norgesbygg rett i hånda med en gang, smiler Tor Arne.


Norgeshus har per i dag 110 forhandlere på landsbasis, og det er ikke uten grunn den solide kjeden ble kåret til Norges fjerde boligprodusent i 2020.



– Det Norgeshus produserer av tegninger, er utrolig gjennomtenkt og gjennomprøvd. Når Norgeshus bygger en bolig og tegner inn et konsept, er det kanskje tre snekkere som er med på å bygge huset. Da får vi tilbakemeldinger på ting som burde ha blitt justert, og så blir det korrigert. Boligen optimaliseres mye mer etter hvert, forklarer Tor Arne.


En stor trygghet for kunden
Tor Arne forteller at kunden dessuten er trygg og sikret gjennom Norgeshus’ garanti.


– Hvis kunden har kjøpt en bolig til to millioner kroner, og du har betalt én og en halv million og forhandleren er gått konkurs, så vil kjeden komme og gjøre huset ferdig for 500 000 slik at kunden ikke skal bli skadelidende. Det er en utrolig trygghet, fastslår han.  


Her i Mandal og Kristiansand, er skjærgården både vakker og svært ettertraktet. Hyttemarkedet bugner over av flotte hytter fra Norgeshus – og sørlendingene, de er mer enn villig til å punge ut.  


– Det er et veldig trykk på hytter! Jeg som trodde rogalandendingene hadde så dårlig råd, men alle skal ha hytte på Sørlandet, smiler Tor Arne.

Les mer...

2021-03-01 16.15

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv