182023åp182023182023d182023ip0182023o182023p182023pa182023paf182023pgaeg182023pgh182023åad182023åaeg182023ågj

Du har vel hørt om Statholdergaarden?

Visste du at i Oslo ligger det en restaurant som har hatt en stjerne i Michelinguiden i 20 år? Lær deg navnet først som sist: Statholdergaarden.

Over grytene hos Statholdergaarden og Statholderens mat- og vinkjeller står verdensmester i kokkekunst, Bent Stiansen. Han åpnet dørene for sine sultne gjester i 1994, i et ærverdig bygg fra 1640-tallet i Kvadraturen i hovedstaden. Ikke overraskende er dette en av Norges aller beste spisesteder.


182023åaeg


- Jeg tror at det våre kunder opplever som spesielt, er at vi leverer en jevn kvalitet på et høyt nivå. Vi utvikler oss hele tiden, men er trygge på den kvaliteten vi leverer - hver gang. Og så har vi to ting som gjør oss unike. Det ene er et fantastisk serveringspersonale. Det er de som skaper den unike atmosfæren som får folk til å senke skuldrene og nyte den luksusen vi har.


- Det andre er at vi har lokaler i en av Oslos flotteste boliger. Det gjør at vi er en tidsriktig restaurant med en historisk ramme. Nylig pusset vi opp for å få en fresh look, forteller han.


Å være tidsriktig betyr at de hele tiden streber etter å utvikle seg. Blant annet skiftes menyene ut hver måned med nye råvarer og nye sesonger. Dette fungerer som en energi-innsprøytning for personalet, og i tillegg synes gjestene at det er spennende med nye menyer.


182023ågj


- Statholdergaarden er for de store anledningene, og mat- og vinkjelleren er mer for de uformelle sammenkomstene. Jeg synes det er veldig gøy at vi har mange forskjellige kunder. Vi er et verktøy for gjestene, og skal tilrettelegge mat, service og interiør for å skape en god opplevelse for dem.

Les mer...

2018-03-22 09.15

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv