182023åp182023182023d182023ip0182023o182023p182023pa182023paf182023pgaeg182023pgh182023åad182023åaeg182023ågj

Du har vel hørt om Statholdergaarden?

Visste du at i Oslo ligger det en restaurant som har hatt en stjerne i Michelinguiden i 20 år? Lær deg navnet først som sist: Statholdergaarden.

Over grytene hos Statholdergaarden og Statholderens mat- og vinkjeller står verdensmester i kokkekunst, Bent Stiansen. Han åpnet dørene for sine sultne gjester i 1994, i et ærverdig bygg fra 1640-tallet i Kvadraturen i hovedstaden. Ikke overraskende er dette en av Norges aller beste spisesteder.


182023åaeg


- Jeg tror at det våre kunder opplever som spesielt, er at vi leverer en jevn kvalitet på et høyt nivå. Vi utvikler oss hele tiden, men er trygge på den kvaliteten vi leverer - hver gang. Og så har vi to ting som gjør oss unike. Det ene er et fantastisk serveringspersonale. Det er de som skaper den unike atmosfæren som får folk til å senke skuldrene og nyte den luksusen vi har.


- Det andre er at vi har lokaler i en av Oslos flotteste boliger. Det gjør at vi er en tidsriktig restaurant med en historisk ramme. Nylig pusset vi opp for å få en fresh look, forteller han.


Å være tidsriktig betyr at de hele tiden streber etter å utvikle seg. Blant annet skiftes menyene ut hver måned med nye råvarer og nye sesonger. Dette fungerer som en energi-innsprøytning for personalet, og i tillegg synes gjestene at det er spennende med nye menyer.


182023ågj


- Statholdergaarden er for de store anledningene, og mat- og vinkjelleren er mer for de uformelle sammenkomstene. Jeg synes det er veldig gøy at vi har mange forskjellige kunder. Vi er et verktøy for gjestene, og skal tilrettelegge mat, service og interiør for å skape en god opplevelse for dem.

Les mer...

2018-03-22 09.15

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv