182023åp182023182023d182023ip0182023o182023p182023pa182023paf182023pgaeg182023pgh182023åad182023åaeg182023ågj

Du har vel hørt om Statholdergaarden?

Visste du at i Oslo ligger det en restaurant som har hatt en stjerne i Michelinguiden i 20 år? Lær deg navnet først som sist: Statholdergaarden.

Over grytene hos Statholdergaarden og Statholderens mat- og vinkjeller står verdensmester i kokkekunst, Bent Stiansen. Han åpnet dørene for sine sultne gjester i 1994, i et ærverdig bygg fra 1640-tallet i Kvadraturen i hovedstaden. Ikke overraskende er dette en av Norges aller beste spisesteder.


182023åaeg


- Jeg tror at det våre kunder opplever som spesielt, er at vi leverer en jevn kvalitet på et høyt nivå. Vi utvikler oss hele tiden, men er trygge på den kvaliteten vi leverer - hver gang. Og så har vi to ting som gjør oss unike. Det ene er et fantastisk serveringspersonale. Det er de som skaper den unike atmosfæren som får folk til å senke skuldrene og nyte den luksusen vi har.


- Det andre er at vi har lokaler i en av Oslos flotteste boliger. Det gjør at vi er en tidsriktig restaurant med en historisk ramme. Nylig pusset vi opp for å få en fresh look, forteller han.


Å være tidsriktig betyr at de hele tiden streber etter å utvikle seg. Blant annet skiftes menyene ut hver måned med nye råvarer og nye sesonger. Dette fungerer som en energi-innsprøytning for personalet, og i tillegg synes gjestene at det er spennende med nye menyer.


182023ågj


- Statholdergaarden er for de store anledningene, og mat- og vinkjelleren er mer for de uformelle sammenkomstene. Jeg synes det er veldig gøy at vi har mange forskjellige kunder. Vi er et verktøy for gjestene, og skal tilrettelegge mat, service og interiør for å skape en god opplevelse for dem.

Les mer...

2018-03-22 09:15

194018w2

Unik egenproduksjon av vinduer og dører

Artikkel Skallevold vinduer og dører er synonymt med kvalitet. I over 50 år har familiebedriften holdt til her i Tønsberg og i like mange år har de trofaste kundene fortsatt med å komme tilbake, privatkunder som...
194016w4

Få maksimalt ut av boligen din

Artikkel Farnese Eiendomsforvandling sitter på knepene som gjør det mulig å bo i en luksuriøs hotellsuite hver eneste dag.
    67532874

    Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

    Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

    193w2

    Hytteliv på svenskekysten

    Idylliske Bohuslän lokker mange sol- og badelystne nordmenn over svenskegrensa – sommer etter sommer. Bransjemagasinet har pratet med to erfarne feriehus-meglere, som forteller at de stadig får henvendelser fra kjøpelystne nordmenn.

    Arkiv