184009bn184009184009i184009k184009p184009å

Fornøyde kunder gjennom 120 år

– Dette er et gammelt og solid selskap som de fleste har et forhold til. Carlsen Fritzøe Larvik, har eksistert siden 1800-tallet, og holder seg flytende på det gode renomméet.

Carlsen Fritzøe Larvik, har røtter som strekker seg tilbake til 1800-tallet. Lenge var de en tradisjonell aktør innen skogbruk og industri, men på 1970-tallet utvidet de med byggevareutsalg i Larvik.


Daglig leder Vidar Monsen, er tydelig stolt når han forteller om bakgrunnshistorien og den lange tradisjonen den gamle byggevarehandelen har i Larvik.


– Det kommer fremdeles kunder hit som sier de er på Treschow og handler. Det henger igjen. Én av våre kunder som er pensjonist nå, fortalte at han husker at han var med faren sin hit på 60-tallet og betalte kontant i luka, humrer Monsen.


– Carlsen ble etablert i 1905, så Fritzøe og Carlsen er to gamle selskaper som begge to i utgangspunktet har drevet med tømmer, forklarer han videre.


Etter at de flyttet inn i et tidligere sagbrukslokale på 70-tallet, ble de med tiden medlem i forskjellige kjeder, deriblant Byggmakker. Men etter at de fusjonerte med Carlsen i Sandefjord i 2007, gikk de etter hvert også ut av Byggmakker-kjeden.


Hos Carlsen Frtizøe Larvik er proffkunden i fokus, og kundene får rask hjelp av dyktige medarbeidere som vet hva håndverkeren trenger. Kundekretsen består for det meste av proffkunder, med en overvekt av byggmesterbedrifter og mindre, lokale håndverkerbedrifter.


– Vi er spesialister på trelast og byggevarer. Vi har en stor bredde i utvalg på alt av trelast og byggevarer, så der er vi veldig gode. Og så har vi et mindre utvalg av snøfresere, griller og sånt, men det er bare et tilleggssortiment. Vi har konsentrert oss om det man bruker i hus og hjem, forteller Monsen.


184009


Med generøse åpningstider tilpasset håndverkere og ansatte med høy kompetanse, strekker de seg langt for å gi sine kunder en så hyggelig handelsopplevelse som overhodet mulig.


– Det kundene kan forvente seg er god service og at vi har varene på lager. I tillegg har vi ingeniører og andre ansatte som hjelper til med dimensjonering og kalkulasjon. Vi skal skaffe informasjonen han trenger, for en håndverker kan komme borti ting han ikke har kommet borti før. Da skal vi bistå og skaffe informasjon, forsikrer Monsen.


Med appen Proff-It fra samarbeidspartneren Holte, kan faste kunder dessuten få tilgang til smarte løsninger. Etter at appen er lastet ned, står kundene fri til å utvide og bruke appen etter egne ønsker.


Faste kunder kan fortelle at Carlsen Fritzøe Larvik er blide og imøtekommende. De løser eventuelle problemer som kan oppstå og som de selv ikke har svaret på. På de årlige kundeundersøkelsene, scorer de alltid høyt på service og kundebehandling.


– Målet vårt er at vi skal være blide, joviale og ålreite. Det skal være hyggelig å komme hit, og du skal ha et smil om munnen når du går herfra - selv om du har tømt lommeboka, smiler han.

 

184009å

Les mer...

2018-07-23 10.45

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv