importpris2importpris1importpris3importpris7importpris4

Raskt, rimelig og miljøvennlig: Her får du kjøpt nye deler til elsykkelen din

Nettbutikken Importpris.no er store på elsykler og går imot bruk-og-kast-mentaliteten i bransjen ved å oppfordre til å kjøpe nye deler fremfor et nytt produkt. – Man skal slippe å kaste sykkelen og kjøpe en ny, men isteden få tak i nye deler, forteller Andreas Cielicki, gründer og daglig leder i Importpris.no.

Nettbutikken Importpris.no er Norges svar på Amazon, med hele 22 000 produkter innen en rekke kategorier. Importpris ble startet i 2009 av læreren Andreas Cielicki, som egentlig startet med import av småvarer for moro skyld, men som i dag sitter med en gigantisk nettbutikk med alt fra elsykler til møbler og bilutstyr, i tillegg til en rekke nisjeprodukter.



– Målet vårt er å samle det vi mener er overprisede nisjebransjer i én butikk, men samtidig beholde den kvaliteten og servicen du får når du handler i en nisjebutikk. Vi har et veldig stort sortiment, og jeg pleier å si til kundene at vi har alt bortsett fra mat, ler Andreas Cielicki, gründer av Importpris.no.



Satser stort på elsykler
Mange av Importpris.nos kunder kjøper gjerne mer enn ett produkt når de først handler, for her finnes det store muligheter til å finne alt man trenger på ett sted. Importpris er derimot aller størst på høykvalitativt sportsutstyr, massasjestoler og kostymer – og sist, men ikke minst elsykler, som siden oppstarten har vært et stort satsingsområde for nettbutikken.


– Det har gått jevnt og trutt med elsykler, og vi var tidlig ute allerede i 2013. Da var det ganske mye furore rundt elsykler og folk mente at: «skal vi bli enda latere nå?» Men i bunn og grunn har ikke elsykkelen erstattet den vanlige sykkelen, men den har erstattet bilen! Med en elsykkel kan man sykle til jobben uten å bli svett – det er jo ikke alle som har en dusj på jobben, konstaterer Andreas med et smil.


Importpris.no har elsykler i alle prisklasser og av god kvalitet. Til å begynne med satset de på elsykler som ikke fantes på det norske markedet, men nå har de gått mer over til å selge de vanlige, mer tradisjonelle sykkelmodellene.



Som sykkelleverandør skiller Importpris seg ut på flere områder, spesielt ved at de oppfordrer kundene til å heller kjøpe nye deler istedenfor en ny sykkel.


– Vi satser stort på deler. Har du kjøpt en sykkel som er fire år gammel og trenger nytt batteri, så har vi stort sett det. Og skjer det noe med elsykkelen som ikke omfatter garantien, så skal man slippe å kaste sykkelen og kjøpe en ny, men isteden få tak i nye deler, forklarer Andreas.


Uvanlig lavprisbutikk
Andreas forteller at de får mange bestillinger på sykkeldeler fra kunder som ikke har kjøpt sin sykkel hos dem, men som ønsker å få delene sine raskt. Leveringstiden er nemlig kun 1-3 dager, mens deler som må bestilles fra leverandøren har 14 dagers leveringstid.



Hos Importpris står bærekraft sterkt, og i forhold til netthandel ligger de langt fremme i forhold til gjenbruk av emballasje og andre miljøtiltak. Importpris.no er også noe så uvanlig som en lavprisbutikk med både verksted og delelager, og Andreas har ansatt to dedikerte serviceteknikere som utfører reparasjoner av produkter.


– Vi ligger i snitt 30-40 prosent under på pris i forhold til konkurrentene, så vi er på en måte på samme prisnivå som en billigkjede, samtidig som vi har kunnskap, service, verksted og delelager som om vi skulle vært en spesialistbutikk, fastslår Andreas med et smil.

Les mer...

2022-06-09 13.15

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv