Regnskap og rådgivning på samme sted

Som et lite eller mellomstort firma, kan du hos regnskapskontoret Siffo AS få trygg hjelp med din økonomi, fleksible løsninger og god veiledning på kjøpet.

Å gjøre hverdagen enklere for sine kunder er målet til Bodøbedriften Siffo AS. Hovedkontoret i Sjøgata og avdelingen på Moldjord i Beiarn, rommer til sammen 12 ansatte med mange års erfaring. Beiarnavdelingen har mange landbrukskunder, men fører også regnskap for andre næringsdrivende i distriktet. Daglig leder Lisbet Karlsen understreker at de ikke har spesialisert seg på én bransje, men tilbyr sine tjenester for alle typer næringer.

Vi har alle mulige bransjer og har kunder i Bodø, Salten og ned til Helgeland, sier hun.

– Kunder trenger ikke være i Bodø, de kan være i Oslo sånn sett, det er jo ikke så nøye hvor du sitter når alt er digitalisert.

Fra papir til sky
Målet om å bli papirløs er i full vekst i regnskapsbransjen, med stort fokus på nettbaserte eller skybaserte løsninger.


181077ppd


– Det er ikke noe å vente på å gå over til et skybasert regnskap. Det er fremtiden, og du har full kontroll og ser til enhver tid hva som skal betales og hva som er kommet inn. Du kan klikke og se på bilaget - og du trenger ikke begynne å bla i en perm.

Nye kunder får gjennomgang av systemer, og tilgang til aktuelle funksjoner som timeregistrering og ordreregistrering. Fakturaer sendes direkte inn i systemet, og en liten melding på daglig leders telefon gir beskjed om at det ligger faktura til godkjenning.

– Med en skybasert løsning er regnskapet til enhver tid oppdatert om du bruker systemet optimalt. Du kan følge med fra uke til uke om du vil måle noen spesielle inntekter eller kostnader.

Karlsen forteller om utviklingen fra å ha en arbeidsdag der mesteparten av tiden gikk med til å ”punche” bilag, til at dette nå er blitt mer eller mindre automatisert som frigir tid til andre oppgaver slik som oppfølging og rådgivning.


181077ppppp


– Bransjen kommer nok fremover til å bli enda mer vinklet mot rådgivning og rapportering, og med automatiske systemer har vi mer fokus på å analysere regnskapet og gi råd og veiledning.

Mobile tjenester
Siffo AS bruker økonomi- og regnskapsprogrammet 24SevenOffice til sine tjenester der kunde og regnskapsfører jobber i ett og samme system for økt lønnsomhet og verdiskapning.


– Vi har fokus på hvordan våre kunder kan benytte seg av vårt system til å spare tid og ressurser hos seg.

Siffo AS er også mobile og setter seg gjerne inn i andre systemer hvis du ønsker regnskapene ført i dine lokaler.

Les mer...

2018-02-27 10.15

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

  • Siffo AS
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
    755 00 850
  • Adresse:
    Sjøgata 15/17 6.etg, 8037 Bodø
compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv