183072

Stillas-entreprenøren du bør velge for optimal sikkerhet

– Vårt mål er å levere så god tilkomst som mulig til avtalt tid. I tillegg skal vi levere så sikker tilkomst som mulig. Mesa AS er stillas-entreprenør, med sikkerhet som høyeste prioritet.

Mesa er opprinnelig et gammelt familieselskap som ble grunnlagt på bakgrunn av behov for vedlikehold av hvalbåter og vedlikehold i industrien i 1982. Etter at Mesa fikk inn to mann på stillasdelen som en del av vedlikeholdet, skulle det fort bli en helomvending i retning montering og utleie av stillas. 


I dag er vi på besøk hos Mesa i Sandefjord, som også har en avdeling i Oslo.

– Virksomheten i Oslo er en del større. Vi er 10 ansatte her i Sandefjord og ansatte 35 i Oslo, forteller Birger Flaatnes, daglig leder i Mesa AS i Sandefjord.


Ragnar Flaatnes er avdelingsleder i Sandefjord. Han informerer om at Mesa jobber mot entreprenører, snekkerfirmaer samt industri. De kan tilby både tungstillas og lettstillas, der sistnevnte benyttes mest i forbindelse med malings- og lettsnekringsarbeid. I tillegg tilbys midlertidige tak over takløsninger. Seriøsitet, kvalitet og HMS, er nøkkelord i bedriften. 


– Vi prøver å være seriøse og levere et optimalt produkt fra a til å. Vi ble miljøsertifisert i fjor, så vi prøver å henge med på de kravene som kommer etter hvert. Vi jobber mot de største entreprenørene, og det er jo de som setter de hardeste kravene, fastslår Flaatnes. 


– I tillegg har vi Geir Kjærås, som leder avdeling opplæring. Han sørger for å holde kompetansen i selskapet på et høyest mulig nivå. Geir holder kurs internt og eksternt. I 2018 har han gjennomført opplæring for Arbeidstilsynet, Statnett og mange av riksentreprenørene. Det forplikter jo litt, for du må jo levere som du forteller. 


– Entreprenørene forespør stadig oftere etter tak over tak-løsninger, spesielt på større prosjekter, sier Birger Flaatnes.


Nå registrerer de en økning i antall provisoriske tak over tak-løsninger, og arbeidsmengden og omsetningen øker for Sandefjordsfirmaet. 


Byggebransjen har varierende behov for tilkomst gjennom året, med høyest aktivitet om sommeren. Videre er behovet for tilkomst avhengig av konjunktursvingninger. Birger Flaatnes forteller at de har ambisjon om fortsatt å ligge i en jevn, stigende kurve fremover, og han er ikke redd for at arbeidsmengden dabber av med det første. 


– Olje og gassrelatert virksomhet ligger langt fremme i HMS-arbeidet, og vi har tatt med oss lærdom fra denne delen av bransjen.


Mesa arbeider jevnt og systematisk for å være ledende stillasentreprenør med tanke på kvalitet og HMS innen landbasert byggevirksomhet.



– Vi skal levere så god tilkomst som mulig til avtalt tid – og så sikker tilkomst som mulig. Ansatte i Mesa arbeider hardt for å få en så fornøyd kunde at han kommer tilbake på neste prosjekt, smiler Birger Flaatnes.

Les mer...

2018-06-12 09.30

newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv