182045182045d182045åa

Feriehusdrømmen i Spania kan bli virkelig

Nå er tiden inne for å kjøpe feriehus i Spania. TM Norge tar deg med på visningstur 365 dager i året til lekre strandtomter langs kysten. – Vi selger drømmen om Spania

– Det er slutt på den tiden da folk var usikre på Spania. Interessen er svært økende, og folk er trygge på at Spania er et godt land å investere i, sier daglig leder for TM Norge Frank-Håvard Storvik.

TM Grupoinmobilario ble etablert i 1969 av en spansk utbygger og TM Norge har ansvar for markedsføring og salg i Norge. Hovedkontoret ligger i Bodø med fem tilknyttede kontorer med konsulenter og rådgivere ellers i landet. Storvik har holdt på i bransjen i nesten 20 år og bor selv langs den solfylte østkysten av Spania.

– Vi selger hus i Spania fra nesten helt opp til Barcelona i nord og ned til Madeira og Malaga i sør i tillegg til Mallorca, sier Storvik.


182045åa

TM Norge sitt store trekkplaster er visningsturer. De tilbyr sine kunder turer ned til Spania fra tre til seks dager der de order med alt – booking av hotell, guidet tur i de aktuelle områdene og informasjon og tips tilpasset hver kunde.

– Vi hjelper kunden på tur ned og ordner det meste her nede. Vi råder kunden å ta seg god tid til å finne et område som passer for dem, sier Storvik.

TM Norge satser på to hovedområder – beliggenhet og kvalitet.

– Vårt prisnivå kan ligge litt over andre fordi vi tilbyr tomter som er svært strandnær og med ytterst kvalitet, sier daglig leder.

TM Norge har en rekke leiligheter og eneboliger for salg, og holder for tiden på med utbygging av tre nye prosjekter – blant annet Flamenca Village som har 500 spente kunder som venter på byggestart på Orihuela Costa.

Storvik råder kunder til å ta seg god tid til å finne det perfekte feriehjemmet.

182045d

– Bli med på en visningstur med oss og legg pengeboka hjemme. Reis deretter hjem igjen og tenk litt. Det finnes nok av hus og leiligheter i Spania, så fokuser på område og hva som er viktig for deg – nært til stranden, flyplassen og at det også bor fastboende der, tipser Storvik.

Daglig leder forteller at kundegruppen som investerer i eiendom i Spania har blitt yngre med årene – fra 50 år og oppover før til nå 40 år og oppover.
­

– Vi har kunder som er pensjonister, golfere og investorer med tanke på utvikling.

– Alle kan finne drømmeferiehus i Spania med oss, smiler Storvik.

Les mer...

2018-04-27 13.30

e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...
newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.

    Kontaktinformasjon

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv