174046psd174046174046i174046ods174046p174046pisd174046pisdds174046pode

Slik kan du hjelpe dine ansatte til en bedre arbeidsdag

– Vi tar utgangspunkt i kundenes ønsker og behov, og skreddersyr leveransen ut ifra dette. Arca Friskere Arbeidsplasser er offentlig godkjent bedriftshelsetjeneste og tilbyr i tillegg trening, behandling, kurs og events på arbeidsplassen.

– Som navnet tilsier har vi som målsetting å skape friskere arbeidsplasser, sier daglig leder Marianne Karset Bergersen.

Arca Friskere Arbeidsplasser AS har både hovedkontor, behandlende klinikk og treningssenter i Østensjøveien 32 i Oslo, men Bergersen sier at de er mest ute hos bedriftene for å tilby tjenestene sine.

– Vi tilbyr tjenester til alle typer bedrifter, der målet er å forebygge sykefravær, fremme et godt arbeidsmiljø og en trygg og god arbeidsplass, sier Bergersen.


174046pode


Dette gjøres blant annet gjennom å tilby kurs og bistand innenfor forebyggende helse og HMS, kartlegginger, risikovurderinger, yrkeshygieniske målinger, sykefraværsoppfølging, inkluderende arbeidsliv og nærværsarbeid samt målrettede helsekontroller. Alt dette leveres i kundens lokaler, noe som gjør det tidsbesparende for kunden.  

Når det gjelder trening på arbeidsplassen forteller hun at de har medarbeidere som leverer et bredt spekter av tjenester som de kan skreddersy etter hva bedriftene etterspør, blant annet yoga, bootcamp, styrketrening, sirkeltrening, løpegrupper og pausegym. Intensitet og vanskelighetsgrad tilpasses deltakerne.

Pausegym er blant annet en populær aktivitet hos bedriftene som får besøk av instruktørene. Pausegym blir holdt i kontormiljøet, og de ansatte trenger ikke å ha på seg treningstøy.


174046pisdds


De ansatte reiser seg opp og kan få en aktiv pause fra arbeidsstillingen og gjøre øvelser sammen med instruktøren som varer 10-15 minutter, sier Bergersen.


 – I tillegg leverer vi tjenester som forebygger og behandler muskel- og skjelettplager som ergonomisk veiledning og alle typer fysikalsk behandling og massasje på arbeidsplassene. De bedrifter som har helseforsikring kan få dette dekket av forsikringen.


Hun understreker at forebygging av sykdom og sykefravær er viktig, og kan spare bedriftene ekstra utgifter.


– Mange ser på å kjøpe inn ekspertise på disse tjenestene som vi tilbyr som en ekstra utgift, men vi kan heller redusere utgiftene totalt hvis vi oppnår gode resultater ved å forebygge sykefravær og holde folk i jobb lenger, sier hun.


174046p


Arca tilbyr gratis prøvetimer for alle bedrifter slik at de kan prøve tjenestene deres før de bestemmer seg.


– Vi er godt etablert i bransjen og har holdt på med dette i 15 år. Vi har mange trofaste og faste kunder.  


Hun forteller at de har hjulpet bedrifter som sliter med konflikter mellom medarbeidere og ansatte som har vært langtidssykemeldte.


– Vi kommer inn, kartlegger og bistår med tiltak, og så ser vi at de kommer tilbake i arbeid. Det er gøy å oppleve at det vi gjør skaper resultater, og det er veldig stimulerende å se at vi kan hjelpe andre, sier Bergersen.

Les mer...

2017-11-15 09.30

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel

    Kontaktinformasjon

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv