184006m184006184006l184006f

Hjelper deg å planlegge drømmereisen

Berg-Hansen i Trondheim liker når kundene utfordrer dem med spesielle reiseønsker. – Vi kjøper oss eventyr som vi kan fortelle om når vi kommer hjem.

– Jeg er så heldig som er daglig leder i dette reisebyrået, som har drevet i over 30 år i Trondheim. Vi er kjent for å være et solid byrå med gode tjenester for forretningsreisende hovedsakelig, sier Line Merethe Viggen, daglig leder i Berg-Hansen Reisebureau Trondheim.


Vi skal bli større på privatmarkedet

Som en del av franchisekjeden Berg-Hansen AS, er reisebyrået i Trondheim ett av 24 kontorer rundt om i landet – en fordel de kan dra nytte av i mange situasjoner.


Vårt spesialfelt har tradisjonelt vært forretningsmarkedet. Nå ser vi at flere av våre forretningskunder, også ønsker vår hjelp når det kommer til privatreiser. Dette er en endring som nå skjer i hele Berg-Hansen-kjeden, og som baner vei for en ny satsning for reisebyrået.


I tillegg til dyktige konsulenter for forretnings- og gruppereiser, har vi nå fått på plass endyktig ferieselger på heltid i Trondheim, som gjør sitt ytterste for å imøtekomme kundenes ulike behov og ønsker. Men med større produktspekter, flere tjenester og større variasjon i kundemassen kommer også stort ansvar.


– Det er litt ærefrykt i det å selge ferie til folk, for det er de viktigste ukene i året som vi får lov til å forvalte når dem kommer hit til oss. Så det er kjempeviktig for oss at vi får det riktig til og at vi hører på kundene, sier Viggen ydmykt. Vi blir så glade når kundene opplever at de får gode opplevelser, og ser at det er smart å reise med Berg Hansen.


184006f


Service døgnet rundt

Reisebyrået tar ansvar for absolutt alt fra A til Å når du bestiller en reise via dem. Det er dedikerte spesialister innen områdene forretningsreiser, ferieturer, konferanser, gruppeturer og store events. De sikrer de reisende skreddersydde turer, og en trygghet du ikke hadde fått om du hadde bestilt turen på egenhånd. 


–  Når du bestiller en tur hos oss, har du en sikkerhet du ikke hadde fått om du for eksempel hadde bestilt via nettbyråene. Skulle det skje noe på turen, ring til oss og vi ordner det for deg. Vi har 24/7-service, forsikrer Viggen.


Et eksempel er om du sitter på Gardermoen og ser på tavla at flyet ditt er blitt kansellert. Folk får panikk og alle springer til skranken. Ikke alle er sikret hjelp eller svar. Men har du bestilt turen hos Berg-Hansen, kan du med rette senke skuldrene. En kjapp telefon til en av reisebyråets dyktige rådgivere, og det er ordnet før panikken bryter ut. 


– Vi lover kundene våre at vi svarer på telefonen innen tjue sekunder, og e-post innen to timer. Uansett hva du spør om, så er det alltid noen som kan svare på det.


184006l


For de spesielle opplevelsene

Mens de fleste av oss klarer å ordne charterreiser på egenhånd, er det gjerne de litt mer kompliserte/spesielle, farts- og eventyrfylte reisene vi vil ha hjelp til å bestille. Når en strand i Thailand ikke holder mål lengre, kan reisebyrået være behjelpelige med å skreddersy en tur akkurat slik du vil ha den. Enten det er i en liten robåt langt unna Thailands turiststrøm, eller dypt inne i jungelen. 


– Vi kan ordne det meste. Vi vet hva som finnes og vi vet hvem vi skal snakke med, for en av oss har garantert vært der, sier hun, tydelig stolt. 


– Folk har blitt kulere på en måte. Enkle turer booker de selv, men så er det dem som vil oppleve litt andre ting. I stedet for å bare fly til Phuket eller Bangkok, vil de kanskje reise på øyhopping og prøve noe som ingen andre har gjort. Vi kjøper oss eventyr som vi kan fortelle om når vi kommer hjem.


Det er merkbart at de har posisjonert seg bra i det tøffe markedet. For kundegruppene som ønsker spesielle opplevelser, har de en viktig rolle i Berg-Hansen. Hos dem tar alle ansatte jobben sin på alvor og brenner for å dele sine kunnskaper med reiselystne nordmenn. Som daglig leder forteller oss: uten flinke folk kan de like gjerne stenge. 


– Verden endrer seg og det skjer mye. Folk søker eventyr, men de vil ha en trygghet. Om du roter deg bort i Phuket eller en annen øde øy, så vil du gjerne kunne ringe noen. 


Tar du utfordringen? 

Avslutningsvis kommer reisebyrået med en aldri så liten oppfordring til Bransjemagasinets lesere.


– Utfordre oss gjerne, for det er det vi lærer på! Jo mer utfordrende problematikken er, jo artigere er det for oss. Så kom gjerne med noen kule utfordringer, så skal vi gjøre det beste for å løse dem på en god måte og til en fornuftig pris, smiler Viggen. 


184006

Les mer...

2018-08-20 09.30

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

    Kontaktinformasjon

    • Berg-Hansen Reisebureau Trondheim
    • E-post
    • E-post
    • Hjemmeside
    • Telefon:
      73 10 47 10
    • Adresse:
      Havnegata 9, 7010 Trondheim
    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv