Bilde-1Bilde-2bilde-3bilde-4

På jakt etter nye kontorlokaler? Dette bør du tenke på!

Dette er Avantors sjekkliste på hva som er viktig å tenke på når man skal velge nytt lokale til sin virksomhet.

Janne Herstad og Owe Tunby er ansvarlige for utleie av kontorlokaler i Avantor, og har 18 og 40 års erfaring fra eiendomsbransjen. Byutviklingsselskapet drifter og leier ut lokaler hovedsakelig i Nydalen og stiller med solid kunnskap innen faget. Her er deres tips til deg som ønsker å skifte kontor:

  1. Hvem er gårdeieren? Gjør dere kjent med gårdeierens fokus og kompetanseområder. Referansesjekk er viktig, finn gjerne ut hva andre leietakere har å si om utleieren.

  2. Hvilken type virksomheter og merkevarer finnes i området?

  3. Hvordan ser nabolaget ut og hvilke servicetjenester finner du der? Gå i sømmene på nærområdet, og finn ut om området er rett for ditt firma, dine ansatte og kunder.

  4. Hvilken fleksibilitet tilbyr gårdeieren i forhold til eksempelvis ekspansjon/reduksjon når ditt firmas behov endrer seg?

  5. Hvordan ser transportmulighetene ut med tanke på kollektivtransport? Det bør være enkelt for de ansatte – og ikke minst kunder, å komme seg til og fra lokalene. Kan virksomheten redusere behov for leie av parkering og heller tenke i retning av månedskort til de ansatte?

Bilde-2


– Vi opplever ofte at mange går rett på kvadratmeterpriser og fokuserer mest på det. Da unnlater man kanskje å sjekke om lokalene virkelig passer med bedriftens behov. Dersom man konkluderer kun ut i fra pris gjør man seg selv en bjørnetjeneste, røper salgs- og markedsdirektør, Owe Tunby og legger til at det ofte er det de mindre bedriftene som er mest opptatt av det.


– Det er vår oppgave å sørge for at lokalene passer inn til virksomhetene, legger han til.

Gode kontormuligheter med Avantor

Avantor har flere lokaler i Nydalen, et område som har vokst enormt i løpet av de siste årene. Det har fine grøntområder, som er ett av de viktigste miljøprosjektene i Oslo, og er rett og slett en perfekt miks av urbanitet og natur. Her er alle kvaliteter en bydel skal ha: Det er trygt, rolig, du finner alt du trenger der, og det ligger fremkommelig til med god kollektivtransport.


I det samme området som de leier ut, sitter Avantor og eier mye eiendom i et konsentrert område. På grunn av det kan de tilby en reell fleksibilitet slik at lokalene til enhver tid passer inn til bedriftens virksomhet og størrelse. Punktene over kan man nesten påstå er forretningsmodellen deres. Her har du en trygg gårdeier som tenker langsiktig og som kjenner Nydalen bedre enn noen andre. Det gir en kontinuitet som er betryggende for alle parter.


bilde-4


– Hvis en bedrift velger Nydalen som sitt sted, vil Avantor i de fleste tilfeller ha flere lokasjoner å velge mellom. Skulle bedriften få endrede behov under leieperioden, så vil vi også ha gode muligheter for å kunne tilby større eller mindre lokaler i samme område, forteller Janne Herstad som er salgs- og utleiesjef i bedriften.


 – Det legges noen kabaler for å få det til, men vi pleier å lykkes, smiler hun.


Store merkenavn i Nydalen

Som nevnt på ekspertenes liste, kan det være viktig å vite hvilke bedrifter og merkevarer som finnes i området man vurderer å leie. Her skilter Nydalen med en stor bredde innen offentlig, media, undervisning og flere kreative kunder. Man finner også store navn som Elkjøp, Feelgood, Kolonial.no, TVNorge, Egmont, Statnett, BI og SATS Elixia.


– Se på bredden, for det sier noe om hvilke kvaliteter området har. Her i Nydalen er det et stort puslespill med små brikker, som sammen representerer en helhet som mange synes er bra, sier Tunby engasjert.


bilde-3


De bærende elementer i Nydalens utvikling har vært «de fire K-er»: Kompetanse, kunnskap, kommunikasjon og kultur, og sentralt står ønsket om å skape en by i byen. Med årene har bydelen utviklet seg til å bli et fremgangsrikt område, og med Avantor som utleier kan du ta det helt med ro. Den sentrale beliggenheten som muliggjør små ærender til og fra jobben, tryggheten i at gårdeieren er raske og serviceinnstilte og passer på området, og den unike muligheten til å tilpasse leieforholdene, gjør Avantor – og ikke minst Nydalen, til et trygt og godt valg for ditt firma.


– Vi drifter et helt område, og vi holder orden på det meste! Vi har et kundesenter og et driftsapparat som muliggjør dette. Vi jobber sammen med kunden og prøver å tilpasse leieforholdene etter kundens endrede behov, og det er det veldig få aktører som har mulighet til å gjøre. Vi er alltid i nærheten, vi bryr oss og er kjappe til å svare om det skulle være noe, avslutter Tunby med et smil.

Les mer...

2017-11-28 11.30

e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...
mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.

    Kontaktinformasjon

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv