skiltprodusenten4skiltprodusenten1skiltprodusenten2skiltprodusenten3skiltprodusenten5skiltprodusenten6skiltprodusenten7skiltprodusenten8skiltprodusenten9

Totalleverandør av skilt og reklamemateriell skiller seg ut med sterk kompetanse og bredt spekter

Skiltprodusenten AS, er totalleverandør av skilt og dekor. Med et bredt tjenestespekter og en 37 år lang erfaring med produksjon av reklamemateriell, kan Skiltprodusenten produsere det meste innen profilering, ved egne produksjonslokaler i Stokke.

Skiltprodusenten AS ble etablert i 1986 av mekanikeren Lars Gundersen. Den gang var Skiltprodusenten en mekanisk bedrift som hovedsakelig bygde stativer for reklamebransjen, og mange av deres første kunder var store reklamebyråer og andre bransjeselskaper.


– I 1993 ble vi dataorienterte, og da var vi tre personer med folie og dekorasjon som sin oppgave, som jobbet rundt én maskin! I dag har vi åtte maskiner, og en person som jobber ved hver sin maskin. Det har vært en voldsom utvikling, konstaterer Lars, som har vært vitne til digitaliseringens rivende utvikling gjennom alle 37 årene han har jobbet i Skiltprodusenten.



Produserer alt man kan sette en logo på
I løpet av årene har Skiltprodusenten utviklet seg til å bli en foretrukken totalleverandør av skilt, reklame og markedsmateriell. Ifølge Lars, beskrives Skiltprodusentens store tjenestespekter av alt man kan sette logoen sin på.


– Skiltprodusenten spenner over syv fagfelt; vi skal være gode mekanikere, montører, blikkenslagere, grafiske designere, og vi må ha litt peiling på elektro. Vi er skiltmakere på godt og vondt, og vi spenner over et veldig stort spekter, understreker Lars.



I dag består Skiltprodusenten av ti ansatte, og fra august 2023, kom Karoline Pettersen inn som daglig leder. Hun hadde jobbet i retailbransjen i hele sin yrkeskarriere, og ville prøve noe helt nytt. Lederrollen var derimot ikke ny for Karoline, som har hatt flere lederroller oppgjennom.


– Det har vært veldig spennende å komme inn i Skiltprodusenten og lære seg en helt ny bransje. Vi har et imponerende bredt spekter og en kompetanse som er veldig sterk, og man kan ringe oss og spørre om vi kan lage nesten hva som helst. Har vi ikke gjort det før, svarer vi som Pippi: det har vi aldri gjort før, men det fikser vi, sier Karoline muntert.


– Vi er der kundene vil ha oss
Skiltprodusenten lager alt selv, og kjøper ikke tjenester eller skilter fra andre aktører. Karoline uttrykker at hun er stolt av å jobbe i en bedrift som produserer omtrent alt selv ved egne lokaler. Selv om bedriften holder til i Stokke i Vestfold, kan Skiltprodusenten levere hva det måtte være – på landsbasis. I skrivende stund regner Lars på et stort prosjekt i Tromsø, og man leverer også skilter av teknisk art til veisektoren.


– Vi er der kundene vil ha oss, understreker Lars med et smil. Historisk sett har vi spredd oss over et stort segment, og så har vi tatt vare på det. Selv om jeg har jobbet her i over 35 år, så lærer jeg noe nytt hver dag, og det er nok ingen som jobber her som kan si de er utlærte – for det er nesten umulig, sier han videre.



Den brede kunnskapen må utvilsomt være på plass når man skal levere store LED-tavler som krever inngående kunnskap om LED og lys. At Skiltprodusentens ansatte har god og bred kunnskap om ulike produkter og materialer, gjør også at de er i stand til å levere «full pakke» til sine kunder.


– Plantehallen er en stor kunde som vi har levert innvendige skilter og materiell til, i tillegg til uniformer, parkeringsskilt og veivisere. Vi ønsker at kundene skal velge oss fordi vi har alt, og det er en stor fordel å kunne bestille og få alt fra én leverandør, poengterer Karoline.



Stor suksess med nytt konsept
Nå kan Skiltprodusenten dessuten tilby et bredt spekter av skilter og bildemateriell som fototapet og veggbilder til privatkunder, gjennom nettsiden C-YouHome.no. Med avansert teknologi blir filene generert fra digitale filer til produksjonsfiler. Det er både raskt og enkelt å bestille et egenvalgt motiv på hva det måtte være, og få det tilsendt etter bare tre til fem virkedager.



– Vi produserer blant annet bilder, husnummer, tapet, dørskilter og postkasseskilt mot privatpersoner. C-You Home fikk en stor opptur under koronapandemien, og konseptet har vært et viktig bein å stå på også i tiden etter pandemien, forteller Lars.


Lars har vært svært opptatt av å automatisere produksjonen for optimal lønnsomhet og effektivitet, og har investert store summer på maskiner og utstyr – deriblant en stor 3D-printer.


– Den er nok den største som står her i området, og vi er nok ganske unike på å ha en slik 3D-printer i vår bransje, sier Lars, som tror at 3D-printere snart vil komme for fullt.


Skiltprodusenten AS opererer utvilsomt i en svært spennende bransje, som er preget av en ekspansiv teknologiutvikling. Nå ønsker Lars å stabilisere driften på et høyere nivå, og ta Skiltprodusenten til nye høyder når tiden er inne.



– Vi skal ansette en ny person på markedssiden neste år, og vi skal opp og fram! Vi ønsker å ha en god organisk vekst, men akkurat nå er det viktigst for oss å stabilisere oss og få inn rutinene i en ny hverdag etter at vi flyttet inn i et nytt lokale – og da tror jeg vi vil få en sunn og god drift, avslutter Lars Gundersen.

Les mer...

2024-01-01 10.00

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv