- Vi selger produkter med høy kvalitet som imøtekommer både kjæledyr og eier sitt behov

Lidenskap for dyr i over 75 år har vært Beaphars fokus, som er produsent av helse- og pleieprodukter til kjæledyr. - Vi perfeksjonerer produkter og tilbyr det beste for dyrene.

Grunnen til at jeg jobber med Beaphar er at jeg har stor tillit til kvaliteten på produktene, og det har vært veldig viktig for meg, sier administrerende direktør, Roar Haugen.


Beaphar Norge AS distribuerer hollandske Beaphar sine produkter. Siden 1942 har Beaphar spesialisert seg på legemidler og produkter til pleie for alle kjæledyr.


Haugen har selv drevet som grossist for Beaphar i 21 år.


181046uyssiyuouo


– Jeg har hatt med meg Beaphar gjennom flere firmaer, og i august 2008 startet vi Beaphar Norge AS. Beaphar Norge ble fra januar 2017 heleid av Beaphar BV for å kunne møte fremtidig konkurranse i markedet.  


Beaphar Norge AS distribuerer produkter til over 200 dyrebutikker av 250 landsomfattende.


Kunnskap gjennom forskning

Kvalitetsstempelet for sine produkter er essensielt for produsenten, som har testfasiliteter i Øst-Europa der alle produkter blir testet, i tillegg til laboratorier i Holland.


– Innholdet i produktene har endret seg en del over tid, vi vet mer i dag gjennom forskning hva de spesifikke dyrene trenger i sitt fôr og pleieprodukter, sier Haugen.


181046poaaa


Han nevner at kaniner kan få større fiberinnhold og mindre proteiner, mens rotter kan få mindre proteininnhold enn hva de fikk før.


–  Det at rotter ikke skal ha sukker er kjent fakta, men det er ikke dermed sagt at alle er opplyst om det, sier han.


Vel skolerte

Beaphar AS utvider seg nå videre gjennom nabolandene, og satser på å ha egne selgere i Sverige i løpet av 2018 og i Danmark i 2019, for å danne Beaphar Skandinavia.


Haugen forteller at selv om dyreproduktsalget på nett har økt de siste årene, er han ikke bekymret for dyrebutikkenes fremtid.


– Våre produkter er eksklusive for faghandelen, og kunden vil alltid ha behov for kompetent hjelp når det gjelder dyrene sine. De som jobber i dyrebutikker er vel skolerte og har spesifikk kunnskap om produkter som gjelder helse og velvære, sier han.


181046åokdaaaa


Han forteller at prisnivået på produktene til Beaphar har vært uendret de siste tre årene. Og kunden får høy kvalitet til en fornuftig pris da de er en produsent og varene de selger dermed ikke har vært igjennom et fordyrende mellomledd.


– Vi ønsker å øke antall produkt per butikk vi selger til, og ser lyst på fremtiden, sier Haugen.



Les mer...

2018-02-26 16.15

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv