Jobbannons-FB-NO

Jobbe hos oss?

R&D Forlag AS er et ekspansivt medieforetak som hjelper varemerker å skape engasjerende innhold og levere resultater med kampanjer innen content marketing og native advertising. Forlaget startet i 2005 og består i dag av drøyt 30 ambisiøse medarbeidere med kontor i både Stockholm og Oslo.

Vi tilbyr skreddersydde løsninger så vel som trykte og sosiale medier. Med vårt flaggskip, Det Norske Bransjemagasinet, hjelper vi årlig rundt 1000 bedrifter å nå ut til nye kunder så vel som å øke sin inntjening og forsterke sine varemerker. Vi kjennetegnes av en høytpresterende arbeidskultur med en sterk entreprenørside og godt teamarbeid.





Vårt arbeid går ut på å imøtekomme bedrifters interesse av å synes i sosiale medier og på trykk. Vi har de siste årene opplevd stor etterspørsel etter våre content marketing-tjenester og i forbindelse med dette søker vi nå etter dyktige markedsføringskonsulenter som kan være med å styrke vår salgsavdeling.



Kontor


Hvis du mener at du vil være med på denne utviklingen kan du sende en e-post med søknad og CV til Søknad - Content Marketing / soknad@norskebransjemagasinet.no 


Vi ser frem til å høre fra deg!


Ledige Stillinger:


Social Media- og Redaksjonsansvarlig - Oslo

Social Media Ansvarlig deltid - Oslo



Markedsføringskonsulent:

Oslo 

Bergen 

Stavanger 

Trondheim 

Østfold


Mere info om produktet

Sponset innhold i magasinet



173010.

Helseklinikken som tar vare på hele deg

Artikkel SåBRA Helseklinikk er et nytt og helt unikt konsept i Norge. Med beliggenhet sentralt i Bergen, tilbyr helseklinikken en grundig behandling for kropp og sinn. Klinikken tilbyr blant annet tarmskylling,...
173007..

Du har vel den beste energiløsningen hjemme?

Artikkel Tryggheten i å velge kunnskap og kvalitet før noe annet kan ikke undervurderes. Som kunde er du garantert en god varme- og energiløsning som er spesialtilpasset ditt hjem når du rådfører deg...
puff_Matej Kastelic

Event.no

Et vellykket arrangement

Uten-navn-1s

Passion 4 Baking

Med kjærlighet som den viktigste ingrediensen


Arkiv