184044-1184044-2184044-3184044-4184044-6

Én av få aktører i Nord-Norge som leverer og monterer vedlikeholdsfrie vinduer

Vedlikeholdsfrie dører, vinduer og fasader i aluminium og PVC, er spesialiteten til Glasscon AS i Fauske. – Vi leverer stort sett til byggebransjen, sier daglig leder Aron Mosti.

I nye, flotte lokaler i Industriveien 3 sentralt i Fauske, leverer Glasscon AS alt innenfor glass til nye industribygg. De strekker seg langt, og kan ta oppdrag fra Nord-Trøndelag til Lofoten og Vesterålen. De håper etter hvert å bli entreprenørenes førstevalg, men har ikke hastverk med å vokse seg større.

De totalt fire ansatte i Glasscon AS, har god erfaring etter å ha drevet i bransjen i flere år - til tross for at akkurat Glasscon er en relativt nystartet virksomhet. 


– Vi har en del kontakter, men vi er jo en ny bedrift, så første prioritet er å få dette stabilt og få god kontakt med de kundene vi allerede har, smiler daglig leder Aron Mosti, og fortsetter:


– Det er ganske få bedrifter som driver med det vi driver med. I hele Salten, Lofoten og Vesterålen er det et fåtall av firmaer som driver med noe tilsvarende.


Med en kort og effektiv beslutningsprosess, reiser Glasscon AS ut på befaring til kunder og tilbyr komplette løsninger til ulike kunder med ulike behov.

– Vi leverer fasader, vinduer og dører til stort sett byggebransjen og entreprenører, men noe privat også. Folk vil ha mye mer glass i dag, og vinduene er blitt bedre slik at flere kan få mer volum, forteller Mosti.


Aluminium er et vedlikeholdsfritt, trygt, og slitesterkt materiale, og det er de vedlikeholdsfrie vinduene de leverer mest av. 


Fremtiden ser med andre ord lys ut for Glasscon. Og de gode skussmålene fra tidligere kunder, gjør det desto lettere å utmerke seg i bransjen.

– Kundene er veldig fornøyde, spesielt fordi det blir så få ledd i kommunikasjonen. God kommunikasjon og raske beslutninger gjør det oversiktlig for kunden. 


184044-2

Les mer...

2018-09-14 11.00

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

    Kontaktinformasjon

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv