183037183037juu183037lk183037kfss183037kfs183037u

Alltid best på hvitevarer

På jakt etter hvitevarer? Skousen Hvitevarer matcher laveste nettpris – bare prøv! – Vi vil at kunden skal være fornøyd, også etter de har kjøpt varen.

– Oppfølging av kunden hele veien er det viktigste for oss, sier eier og driver av Skousen Hvitevarer i Sør-Rogaland, Stein A. Solstrand.


Skousen Hvitevarer har etablert seg i Danmark som den eneste i bransjen som har solgt hvitevarer i mer enn 60 år, og har tilnærmet 60 avdelinger i nabolandet vårt. Siden oppstart i Norge i 2015 har de allerede 27 butikker, og satser på å utvide i de lokale områdene i landet.


– Kundene skal være trygge på at de får rådgivning om det skulle være noe som skjer, eller om det er noe de lurer på, sier Solstrand, som driver butikkene på Bryne, Forus og Marierio.


183037kfs


Konseptet som er enkelt og effektivt er å satse på én ting – hvitevarer. Skousen Hvitevarer fokuserer på å ha spisskompetanse innenfor sitt felt, og det nytter kundene godt av.


– Vi har ikke brunevarer som mobil og data, men vaskemaskiner, tørketromler, frysebokser, kjøleskap og alt innen husholdningsmaskiner, og vi holder oss fokusert på det vi kan.


Risiko ved nettkjøp

Solstrand påpeker at fordelen ved å kjøpe hvitevarer i butikk kontra på nett er den faglige kompetansen du kan benytte deg av.


– Riktig veiledning er essensen av det vi tilbyr. Kunden slipper risikoen med å kjøpe usette varer på nett, og det er en trygghet for kunden at de får oppfylt det behovet som de egentlig har. Det er jobben vår å veilede kundene våre til det produktet som passer de best, sier han.


Skousen Hvitevarer jobber tett sammen med produktleverandørene, og hjelper gjerne kunden med spissfindigheter på produkter, og tilbyr levering, montering, forsikring og oppfølging.


Skousens Hvitevarer sitt mantra er å alltid vært best på pris, forteller Solstrand. De vil matche laveste nettpris i butikk der de har et kjernesortiment.


– Det er klart at hvis naboen har kampanje, så er det ikke så lett. Men vi prøver jo å konkurrere, sier han.


183037u


Lokal forhandler

Solstrand forteller at det er viktig for kunder med konkurranse i bransjen for å ha sammenligningsmuligheter av varer og priser.


– Vi syns jo det er litt kjedelig at de fleste av våre konkurrenter sentraliserer seg, men vi går motsatt vei og etablerer oss lokalt. Vi vil gjerne være en lokal faghandel, sier Solstrand.


Butikken på Bryne stod klar i januar i år, og har beliggenhet rett ved et av områdets største kjøpesenter – M44.

– Her er vi lett tilgjengelig og kunder har ypperlige parkeringsmuligheter.


Samtidig som den nyåpnede butikken har romslig plass, er de også en intim hvitevarebutikk.

– Vi tapetserer ikke veggene med vaskemaskiner, så vi forvirrer ikke kunder med altfor mye utvalg i butikken.


Bredt og best utvalg

Av merkevarer fører Skousen Hvitevarer alle de kjente som Miele, Bosch, Siemens, Whirlpool, Asko og AEG.

– Vi har hovedtyngden på de kjente, gode merkevarene, men vi har også introdusert noen nye tyske merkevarer som Blomberg og Bauknecht. Vi har det beste av det beste i et bredt utvalg, sier han.


Å være aktiv på lokale messer er viktig for Skousen, i tillegg til andre lokale tilstelninger. De jobber også aktivt for å sikre gode tilbud ved sommersalg, nyttårssalg og Black Friday.


– Vi vil gjerne bli en naturlig del av hvitevaremiljøet, og markerer oss ved både avisannonser, på nett og på messer. Videre håper vi å utvide segmentet vårt til å inkludere næringslivet.


183037lk


Kunder kommer igjen

Skousen Hvitevarer på Forus, Mariero og Bryne har i dag en fin blanding av yngre og eldre ansatte, og har til sammen 15 års erfaring fra hvitevarebransjen. De er i tillegg en sertifisert lærlingebedrift, og tar inn lærlinger i butikksalgfag.

– Det er en viktig samfunnsoppgave for oss å være en del av det opplegget. Ungdommen må få muligheten, sier Solstrand.


På bedriftens Facebook-side får Skousen Hvitevarer både ris og ros, men mest ros, forsikrer Solstrand.

– Vi tar alt av tilbakemeldinger til vurdering, og jobber målrettet for å være kundens foretrukne valg av hvitevarer. Det som er det mest hyggelige er at kunder kommer igjen og handler. Det er jo kanskje det beste stempelet du kan få, sier han.  


– Vi er en faghandel med kompetanse, og ønsker at kunden skal bli svært godt fornøyd, ikke bare godt fornøyd.



Les mer...

2018-05-29 13.30

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

    Kontaktinformasjon

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv