185004w1

Derfor velger mange bedrifter nå å bytte til LED-belysning

Xtras Belysning energi effektiviserer belysning ved utskiftning av tradisjonelle lyskilder med LED-belysning for bedrifter.

Kontorer, garasjer, lysløyper, butikker og gatelys; lyskildene vi passerer hver eneste dag og som vi ikke klarer oss uten. De aller fleste er vanlige lyskilder, mens noen allerede har rukket å bli byttet ut. Vi har snakket med belysningseksperten Jan Hervåg om den store forskjellen mellom tradisjonelle lyskilder og fremtidens lyskilder: LED-pærer, og hva en bedrift kan spare på å gå over til LED.


– Man kan spare opptil 80 prosent strøm ved å bytte til LED. LED-belysningen er bare blitt bedre og bedre, mer lyseffektiv og rimeligere. Før kostet en LED pære over 100 kroner, nå kan du få dem ned til under 20 kroner per stykk.


Xtras Belysning drives av den tidligere maskiningeniøren Jan Hervåg, som er ekspert på energibesparing innen belysning. Han formidler, kalkulerer og lysberegner skreddersydde løsninger og produkter til bedriftskunder. Alt fra et idrettslag som skal bytte ut lampene i lysløypa, til en industribedrift som trenger hjelp med ute- og innebelysningen. Med den store aktøren General Electric Lighting (GE) i ryggen, leverer Hervåg kvalitetssikret, rimelig LED-belysning med lang levetid og garanti - helt uten fordyrende mellomledd. Skulle det være noe med belysningen, ordner vi opp i dette sammen med GE.


Ved å kjøpe lyskilder og armaturer fra profesjonelle aktører, slipper du som kunde å gå i den store LED-belysnings-fella. Det billigste er ikke alltid best, det samme gjelder selvsagt belysning.


Xtras Belysning leverer energibesparende lyskilder og armaturer både ute og inne, LED veggarmatur, LED takarmatur, LED panel, LED downlight, LED flomlys, LED lyskaster, LED industrilarmatur, LED gatelysarmatur, LED flom belysning, LED gangveiarmatur, LED parkarmatur, LED lysløypearmatur, LED strips, LED lysrør, LED spot, og andre LED armaturer og lyskilder.


– Det er mange Kina-importører på markedet, som selger billig. Jeg begynte der jeg og, men hadde jeg fortsatt med det, så hadde jeg gått på dunken! Det ble mye reklamasjoner og dårlig lys, fastslår Hervåg.


Hervåg har gjennom Xtras Belysning mange store kunder. Han har levert nesten alt av belysning til det nye anlegget til Brødrene Dahl Holmestrand, og holder i skrivende stund på med andre større leveranser hvor det skal energi effektiviseres med LED. Samtidig har han leveranser til nybygg til både industrielle og offentlige kunder.


– Produkter med LED er en kjempesmart - alle må jo ha lys! Og samtidig spare penger! Sier han.


– Nå er det veldig lønnsomt å gjøre skiftet fra vanlige lyskilder til LED. Du får også bedre lys, for LED-belysningen har bedre fargegjengivelse siden fargespekteret er mer komplett.


Før gikk Hervåg ut for å skaffe seg kunder, mens i dag kommer kundene gjerne til ham. De grundige besparingsrapportene med han leverer sine kunder, gir et nøyaktig og oversiktlig overblikk over hvor mye en virksomhet kan spare på å gå over til LED, en tjeneste som kundene setter stor pris på. Kunnskap og konkurransedyktige priser, er andre faktorer som bidrar til at kundene gjerne velger Xtras Belysning.


– Det viktigste for meg er at kunden kommer igjen. Jeg vil ikke bare ha ett salg, målet er å gjøre flere salg til samme kunde, da er det viktig å oppnå tillit smiler Hervåg.

Les mer...

2018-10-17 14.30

dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv