Oppføring av privatboliger i elementer - med en kvalitet man vanskelig får til ute på byggeplassen

Gangsø Bygg AS har i løpet av få år funnet en nisje i boligmarkedet, der de kombinerer høy grad av service og tett oppfølging, med kostnadseffektiv drift.

Dette gjør det mulig for det lille selskapet ved siden av Torp Lufthavn i Sandefjord, å levere skreddersydde løsninger til fornuftig pris.


Innehavere og drivere av Gangsø Bygg AS, brødrene Egil og Bjørn Gangsø, har lang erfaring med husbygging på den tradisjonelle måten. De kjenner derfor byggeprosessen svært godt, og trives med å bistå byggherre fra de første plantegninger frem til ferdigattest foreligger.


Elementproduksjon hjemme på egen gård

For cirka fem år siden begynte de så smått å bygge elementer til garasjebygg og mindre husprosjekter i en av de store driftsbyggene sine på Feenstunet i Sandefjord.  Etter hvert kunne de sette opp store flotte husprosjekter ferdig montert og under tak på snaue to dager.


Det unike med denne husbyggeren er nok først og fremst at de ikke satser på masseproduksjon. Kvalitet i alle ledd og tilpassede løsninger ut fra kundens ønsker har stort fokus. Befaring på tomt sammen med byggherre og arkitekt er en selvfølge. Alle løsninger og alle endringer, gjøres alltid i nært samråd med arkitekt. Dette sikrer et godt sluttresultat og fornøyde kunder.


Kundene kan også selv velge om de ønsker et komplett ferdig hus, eller om de kun ønsker alt ferdig innvendig.


Kunden har alltid rett, eller…?

– Selv om kunden er ”sjefen” og ”alltid har rett”, liker vi å kvalitetssikre alt som tegnes inn av endringer og ønsker. Vi har høyt fokus på gode planløsninger og innbydende arkitektur. Noen ganger erfarer vi av og til at vi nokså raskt kan se ting som byggherre kanskje kan glemme eller overse. På denne måten får vi hyggelige og sunne diskusjoner som sikrer de beste løsningene, forteller Egil Gangsø.


Den viktigste kompetansen hos Gangsø Bygg AS er nok først og fremst evnen til å finne funksjonelle løsninger, ute og inne – samtidig som man ivaretar det estetiske.

– Mange byggherrer de senere årene kan bekrefte dette, avslutter Gangsø.

Les mer...

2018-02-26 17.00

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv