174058srseg174058174058frf174058rh174058rhghr174058rhuyhgfd174058rhw¨å174058rygfd174058wr

Med unikt boligprosjekt i Ålesund

Ulsmo Eiendom er i gang med det største, flotteste og viktigste boligprosjektet i Ålesund på 2000-tallet. Det unike prosjektet omfatter utvikling av en ny bydel med inntil 150 leiligheter på Volsdalsberga i Ålesund. Det er like ved sentrum, leilighetene har fri sikt til sjøen og mye dagslys. Her gjelder det for kjøperne å være om seg, for interessen er formidabel. Dette er positiv byutvikling.

Utbygger opplever stor etterspørsel etter leilighetene. I første byggetrinn er nesten alle leilighetene reserverte på forhånd. Det er de konkurrerende eiendomsmeglerne Notar og Eiendomsmegler1 som selger leilighetene på Volsdalsberga. De to konkurrentene skal med andre ord samarbeide om salget!


Solid utbygger

Ulsmo Eiendom har en stor utleieportefølje, bestående av næringsbygg i Ålesund og Ulsteinvik. De eier og drifter kjøpesenter, kontor-, produksjons- og lagerlokaler, eller gjerne kombinasjoner av dette. Ulsmo Eiendom har til sammen 35.000 kvadratmeter utleiebart areal. 


174058frf


– På boligsiden har vi fokusert på bygging av selveierleiligheter, gjerne i større leilighetskompleks. Vi har også erfaring med bygging av leiligheter i terrassehus, og har realisert flere leilighetskompleks på 30-75 leiligheter, sier Ingerid Ulstein til Det Norske Bransjemagasinet. Nå står den administrerende direktøren i Ulsmo Eiendom AS foran sitt største boligprosjekt med Ulsmo noen gang.


Fri Sikt

Utsikt, kvalitet og godt med dagslys. Det var tre viktige element for Ulsmo Eiendom da de utlyste arkitektkonkurransen for Volsdalsberga. Hele 23 arkitektkontorer ønsket å delta, og i skarp konkurranse med 5 utvalgte arkitekter vart Niels Torp vinner av arkitektkonkurransen.


– Niels Torp Arkitekter er et av landes fremste arkitektkontor, og nyter internasjonal annerkjennelse. Prosjektet «Fri Sikt», som de har designet for vår tomt på Volsdalsneset, er utformet slik at alle leiligheter får utsikt sydover mot fjorden, sier Ulstein. Hun forteller at prosjektet består av seks hus, med høyder som varierer fra fire til 14 etasjer.


174058rhghr


– Arkitekten har foretatt datasimuleringer, og avstemt husenes høyde og plassering på en slik måte at bebyggelsen sikrer gode uterom og solforhold for beboerne. Samtidig begrenser dette tapet av sol for vårt tidligere prosjekt i Sjømannsvegen 17, påpeker en engasjert Ingerid Ulstein. Med erfaring fra tidligere og lignende prosjekter har utbygger også hatt ekstra fokus på balkongene.


– Vi har økt størrelsen på balkongene til 18 kvadratmeter og større. Dette for å møte etterspørselen til innredning og større boltreplass, sier Ulstein.   


Tursti og lekeplasser

Bilene skal få plass i parkeringskjeller under de nye boligene. En vil dermed gå tørrskodd til leilighetene. Sammen med de øvrige tomteeierne på Volsdalsneset, skal Ulsmo Eiendom etablere tursti langs fjorden og over Volsdalsneset, og bygge flotte lekeplasser.


174058rygfd


– På haugen øst for Color Line Stadion (Ålesund sitt fotballstadion) skal det etableres trimløype og natursti for barn. Hovedvegen frem og forbi Color Line Stadion vil bli oppgradert, i tillegg til tosidige fortau, opplyser Ulstein, som forteller at hele området vil få en kjempefin oppgradering.


– Området skal være for beboerne, men også for de som vil ta turen innom for besøk. Vi skal lage et vannspeil, der sitteplassene blir som i et amfi rundt vannspeilet. Området skal bli universelt utforma, også tilkomsten til badeflaket i sjøkanten, så alt dette vil i sum bidra til et fantastisk uteområde!

Les mer...

2017-11-24 15.00

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

    Kontaktinformasjon

    • Fri sikt Volsdalsberga
    • Meglere: Notar v/Espen Johansen, EiendomsMegler1 v/Geir Kristian Ødegård
    • Hjemmeside
    • Facebook
    • Telefon:
      Notar - 922 41 140 eller EiendomsMegler1 - 980 21 248
    • Adresse:
      Volsdalsberga, Ålesund
    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv