184003m184003184003b184003i184003n184003p184003u

Uten lojalitet stopper transporten opp

Sandefjord Transport stiller med kranbil til transportoppdrag som krever kran og erfarne kranbilsjåfører. Punktlighet og profesjonalitet har gitt dem et godt rykte.

Transportselskapet Sandefjord Transport tar i hovedsak på seg kranoppdrag i Vestfold og nedre del av Telemark, men de har også kunder i Kristiansund. De kjører litt overalt og bistår med krantransport for alle som trenger det.

– Vi begynte med budbiler for snart 20 år siden. Da hadde vi en bensinstasjon nede i Museumsgata. Etterhvert solgte vi bensinstasjonen og gikk helt over på budbiler, forteller Tom Sølversen, eier og daglig leder i Sandefjord Transport.


Den gang var de to mann; Karlsen og Sølversen. Men i år er det allerede ti år siden de skilte lag. Sølversen begynte med kranbiler og Karlsen gikk videre med distribusjonsbiler.


Sandefjord Transport tar ikke så mange oppdrag med budbil i dag, det var på kran Sølversen valgte å spesialisere seg.


184003u


– Jeg har holdt på med bare kran i 11 år nå. Det er mye forskjellig, men ofte ting som er rettet mot Skagerak Nett med strømkabler, trafostasjoner, trafoer og stolper. Vi kjører alt vi blir forespurt om, alt fra båt til dukkestue og planker, sier den erfarne kranbileieren med et smil.


Mot byggebransjen kan Sølversen og hans mannskap på Sandefjord Transport, være behjelpelig med brakkeflytting og løfting av betongkummer med sine Volvo-biler av nyere modell.


– Kundene våre har ofte fokus på Euro 6-biler. En kranbil som er over tre år vil vi slite med å få oppdrag på. Her har vi en bra bilpark med nye Volvo-biler, og intensjonen vår er at vi skal utvide med to biler etter hvert. Samtidig har vi et stort miljøfokus, og vi jobber mot miljøfyrtårn-sertifisering, sier han.


Tilbakemeldingene fra kundene går mye på positive tilbakemeldinger rundt punktlighet, profesjonalitet og sikkerhetsfokus innad i bedriften. Men skulle noen ha noen negative tilbakemeldinger, vil Sølversen gjerne vite det slik at de kan forbedre seg. Sølversen er også nøye med at hans ansatte bærer synlige arbeidsklær på jobben, noe de har fått veldig skryt for av sine kunder.


Det overordnede målet til Sandefjord Transport er at de alltid skal holde det de lover. Lojaliteten mot kundene er en av tingene som har ført til framgang og vekst for det ærlige Sandefjordsfirmaet.

– Målet vårt er at vi skal holde det vi lover. Har vi lovet at vi skal være på en plass til klokka 11.00, så må vi jo være der til 11.00, sier han og smiler bredt.


184003

Les mer...

2018-06-20 15:15

185029w2

Visste du dette om laserbehandling?

Artikkel Laserbehandling er kjent for de fleste, men de færreste vet fordelene med behandlingen og de mange områdene du kan forbedre ved hjelp av den velprøvde teknikken.
185026w1

- Det viktigste vi gjør er å få andre til å føle seg vel med seg selv

Artikkel Kundene til Tønsberg Hud & Laserklinikk kommer med store forventninger, og et ønske om å finne ro.

  Kontaktinformasjon

  IMG_3765

  Jakten på naturlig skjønnhet

  Jan Thomas tar oss med på reisen til godt selvbilde og velvære

  Ann-Kristin-Ytreberg-3

  Redder miljøet - én bedrift av gangen

  Bedrift for bedrift, jobber stiftelsen Miljøfyrtårn seg fremover – eller tilbake, til en grønn planet.

  Norskkunsthandverk

  Norsk design – en kulturarv av de sjeldne

  Designbutikken Norway Designs i Stortingsgaten 28 i Oslo, selger nordiske småskalaprodukter - i stor skala. Norway Designs vil at vi omgir oss med norske kvalitetsprodukter, og har en god forklaring til hvorfor.

  Arkiv