174053sdå174053åo174053åoos174053åpos174053rg174053podsad174053c

Den beste pleie for bilen din

Ikke bare kan Bilpleiesenteret på Tempe fikse alt utvendig på bilen din. Innehaver Ilyas Hazbouz har også spesialisert seg på skinnbehandling, og blir nå forhandler av Hydrographic design.

På listen over tjenester de tilbyr hos Bilpleiesenteret Tempe AS, står alt fra polering og rens av interiør til rustbehandling, dekk-/felgrens og ozonbehandling. Daglig leder Ilyas Hazbouz legger stor vekt på å gjøre kundene fornøyd, og bruker gjerne god tid på å få et godt resultat.


Selv er bilentusiasten veldig interessert i skinn, og bestemte seg for å spesialisere seg på skinnbehandling av bilinteriør. Dette har i dag utviklet seg til å også omfatte behandling av møbler, klær og sko i skinn.


174053åo


– Det er et spennende yrke, men du må være spesialisert for å jobbe med det.

 

Hazbouz har vært på kurs både i Norge, Sverige og England for å lære seg hvordan man best kan behandle skinn. I tillegg var han nylig i Tyskland for å videreutvikle seg på feltet, og tok et kurs i Hydrographic design.


– Dette er helt nytt i Norge. Jeg skal også bli forhandler av produktet, og ser veldig fram til å sette i gang prosessen. Det blir spennende å se hvordan dette blir mottatt av kundene mine.


174053pirosd

 

Han legger til at han har stor tro på også denne delen av bilpleie, og mener at produktet kan tilbys på en rekke uante områder. 


– Jeg er veldig stolt av å inneha denne kompetansen, da jeg ser et stort behov også utenom bilpleie.


Sammen med familien kom Hazbouz fra Libanon til Norge i 2008. Etter en tid i Nord-Norge flyttet de til Trondheim, og de stortrives i Trøndelag. Selskapet stiftet han i 2013, og i dag har bilpleiesenteret to ansatte.


– Vi trives så godt med jobben vår at det nesten er litt trist å låse døren for dagen. Ingen jobb er for liten eller stor for oss - det er mottoet vårt.


174053åpos


Bilpleiesenteret utfører reparasjoner og skinnbehandling ikke kun på biler, men også på fly samt i hoteller, privathjem og bedriftskontorer. Per i dag har de ingen planer om hverken utvidelse eller endringer i hvordan de jobber. De trives godt med å være en liten bedrift. Oppgavene er mange og varierte, og kundene er både private og firmaer.

 

– Framtiden ser jeg lyst på. Jeg er også nysgjerrig på å lære enda mer om hvordan vi kan behandle bilen bedre, samt på de mulighetene skinnbehandling gir oss som jobber i denne bransjen.

Les mer...

2017-12-06 09.30

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...

    Kontaktinformasjon

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv