182052pw182052d182052

Der visualisering og løsning møter hverandre

– Hvis kundene kommer til oss med et prosjekt som de kanskje står fast på, så hjelper vi dem med visualisering og løsninger.

Runar Haug er leder i Isachsen Anlegg avdeling betongelement på Våle i Re kommune, og var med å starte opp bedriften. I dag er firmaet en del av storkonsernet BetonmastHæhre, og Haug er medeier i Isachsen etter en fusjon i 2014. De er de eneste i Isachsen Gruppen som driver med produksjon av betongelementer.  


Med 42 ansatte går det unna, og i de store produksjonslokalene som strekker seg over 3 000 kvadratmeter, produserer betongelement-avdelingen til Isachsen Bygg elementer til både store og små entreprenører.


 – Vi produserer isolerte veggelementer, massive veggelementer, støttemurer, bristningselementer, plattendekker og forspente plattendekker. Geografisk leverer vi til Skien, Kongsberg, Oslo, Vestfold, Buskerud og iblant Telemark, forteller avdelingslederen til Bransjemagasinet.


182052


De har dessuten en egen transportavdeling på området, og de leverer også til privatpersoner som ønsker å sette opp betongelementhus. I tillegg er de en fullverdig produksjonsbedrift som hjelper sine kunder fra start- til sluttfase.

– Den typiske gangen er at hvis du skal ha et hus, industribygg eller en heissjakt, så tegner vi det opp i 3D i tilbudsfasen. Tegningen kan kunden vri på alle veier, og når vi har fått aksept på det så begynner vi å produsere og montere. Vi monterer også selv og har to montasjelag til det. Så vi prosjekter, produserer og monterer, oppsummerer Haug og fortsetter:


– Hvis kundene kommer til oss med et prosjekt som de kanskje står fast på, så hjelper vi dem med visualisering og løsninger. Det gjør ofte at vi kommer i mål, og vi er svært gode på løsninger.


Nå er Haugs ønske å effektivisere uteplassen, ansatte flere produksjonsmedarbeidere og utvikle hallene for å få et fortrinn i produksjonseffektiviseringen i fremtiden.

– Vi har i dag en såpass dårlig plasskapasitet at vi nå i vinter hadde så mange elementer på lager at vi faktisk måtte bremse produksjonen midlertidig, forteller han.

Som en del av Isachsen Gruppen gir det store fordeler i forhold til ekstra gode HMS-ordninger, og betongelement-avdelingen har en fast HMS-kontakt som kurser de ansatte i sikkerhet.


– Det verste vi har hatt er en vrikket fot, og det må jeg si er utrolig i forhold til det vi driver med som er så risikobetont! Vi løfter tunge ting opp til 16 tonn inne i hallene her hele tiden, vi monterer, heiser opp, stabler og setter på plass. Og jeg må si jeg er veldig stolt av dem som håndterer dette hver eneste dag og tar riktige valg hele tiden, sier Haug berømmende.

182052d

Les mer...

2018-04-17 13.00

newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

    Kontaktinformasjon

    • Isachsen Anlegg avdeling betongelement
    • E-post
    • Facebook
    • Instagram
    • Telefon:
      32 23 24 00
    • Adresse:
      Bispeveien 1500, 3178 Våle
    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv