øvreromerikeeiendom2øvreromerikeeiendom1

– Vi er alltid på utkikk etter grunneiere

Øvre Romerike Eiendom jobber med tomteutvikling på Øvre Romerike og er alltid på leting etter eiendommer med utviklingspotensial. De vil gjerne komme i kontakt med grunneiere for et langsiktig og trygt samarbeid.

Øvre Romerike Eiendom er søskenbedriften til tømrerbedriften Fenstad Bygg og ble startet av de samme eierne i 1995. De har erfaring med alt fra små boligtomter til større felt med flere hundre enheter, og har oppgjennom inngått flere samarbeid med både store og små grunneiere.


– Vi jobber stort sett med grunneiere som vi lager forskjellige typer kjøps- eller samarbeidsavtaler med. Vi er alltid på utkikk etter grunneiere, for det er veldig få kjøpere som får tak i tomter privat i dag, sier Pål Anders Johnsen, daglig leder i Øvre Romerike Eiendom og salgskonsulent i Fenstad Bygg.


Øvre Romerike Eiendom tar seg gjerne av hele reguleringsprosessen og fører dialogen med kommunene – noe som er blitt både komplisert og tidskrevende for en grunneier i dag kontra for noen få år siden.


– Det er blitt en veldig mye tyngre prosess, og det er det nesten ingen privatpersoner som gjør selv lenger. Før sto kommunen for regulering til boligtomter, men nå legger de bare de langsiktige føringene for hvor det skal være boligbygging, understreker Pål Anders.


Øvre Romerike Eiendom tar seg av alt fra tomtedelinger, reguleringsprosesser og byggeklare tomter, mens Fenstad Bygg som entreprenør bygger nøkkelferdige boliger. Nå om dagen går det mye i funkisboliger både ute på «landet» og i mer tettbygde strøk.



Avslutningsvis oppfordrer Pål Anders alle som sitter på en større eiendom om å ta kontakt med dem for en uforpliktende prat om potensialet i din eiendom!

Les mer...

2022-08-01 08.30

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    • ØVRE ROMERIKE EIENDOM AS
    • Mail
    • Hjemmeside
    • Telefon:
      63 94 87 60, (mobil): 97 67 22 25
    • Adresse:
      Jessheim Næringspark, Elektroveien 5, 2069 JESSHEIM
    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv