173005173005..n.173005d173005d.p

Disse har markedets beste styringssystem

Uansett om du har egen tomt eller ønsker bistand til hele byggeprosessen – hos Norgeshus Varhaug får du all den hjelpen du trenger. Det er takket være to byggmestere som har mange tiår med erfaring, og en kjede i ryggen som er kjent for å ha det beste styringssystemet på markedet.

Jarle Reime er daglig leder og driver Norgeshus Varhaug sammen med partner Jon Harald Håland. De eier halvparten hver, og firmaet drives som en franchise av Norgeshus. Kjeden har over 100 medlemsbedrifter, og avdelingen på Varhaug dekker Jæren med kommunene Hå, Time og Klepp som hovedfokus. 


- Firmaet gikk inn i kjeden i 1997, og har derfor 20-årsjubileum i år. Håland og jeg eier butikken selv. Som medlem får vi tilgang på hus- og hyttekataloger, egne arkitekter og mye støtte fra kjeden. Norgeshus har også utviklet sitt eget styringssystem som er markedets beste.


173005..


Reime sier at de i hovedsak driver med eiendomsutvikling. I tillegg bygger de boliger for kunder, og påtar seg påbyggingsjobber. De bygger både på kundenes egne tomter og på felt de selv har utviklet. Som en tradisjonell byggmestervirksomhet går de heller ikke av veien for å skifte kledninger og tak.


- Norgeshus har både hus- og hyttekatalog, men slagordet til kjeden er jo “Det du vil ha”, så vi strekker oss langt for å bygge det kunden vil ha. Katalogen er mer ment som en inspirasjon. Folk i dag er bevisste på hva de vil ha, og ønsker boliger som krever mindre vedlikehold.


173005...


Både Reime og Håland er byggmestere, og sistnevnte har 30 års erfaring fra bransjen. På prosjekter samarbeider de med kjedens arkitekter ved hovedkontoret i Trondheim, og med lokale arkitekter som Ark1. Norgeshus Varhaug har ikke egne snekkere, men leier inn faste håndverkere. Reime forteller avslutningsvis at de kan bistå med Husbankfinansiering. Dette er en gunstigere lånefinansiering med bedre betingelser enn hva mange andre banker kan tilby.


- Vi skal levere en bolig av god kvalitet, og vi skal møte kundenes forventninger. Å holde det vi har avtalt – det er nøkkelen, føler jeg. Jevnt over har vi veldig fornøyde kunder, og man ønsker jo å kunne se folk i øynene på et såpass lite sted som Jæren. Derfor strekker vi oss langt, understreker han.


- I 2014 ble vi nominert som en av tre til å bli årets forhandler i kjeden. Selv om vi ikke vant, er vi allikevel stolte, for det betyr jo at vi var blant de tre beste av over 100 det året.

Les mer...

2017-07-05 12.45

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...

    Kontaktinformasjon

    • Norgeshus Varhaug
    • Epost
    • Hjemmeside
    • Telefon:
      51430770
    • Adresse:
      Opstadvegen 653, 4360 Varhaug
    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv