183022jfkd183022183022f

Kjøpesenter der man kan både bo og handle

Lurabyen kjøpesenter har akkurat passert 1-årsdagen. I tillegg til å være et senter som dekker alle behov fra boller til stikkontakter, har de kanskje Norges beste parkeringsløsning.

Dørene åpnet 11. mai 2017 for Lurabyen kjøpesenteret i Sandnes. Senteret huser store butikker som Rema 1000, Jula og Elektroimportøren. Kort fortalt er de et senter som inneholder det meste du har behov for. 


– Senteret var tidlig tenkt å være et handelssenter med store butikker, og vi har fått til en god mix av de store og kjente butikkene sammen med de mindre og unike. Jeg er utrolig stolt over at vi har de aktørene som er hos oss i dag, sier senterleder Gunhild Dalen.

Parkeringsløsningen er også kanskje noe av det beste ved senteret. Kunder parkerer gratis inntil to timer, og fem kroner per halv time utover det. Systemet er billettløst, og man kan velge å betale ved senterets betalingsautomat, på internett eller via en app, eller man kan vente til faktura kommer i posten. Det beste er at man får aldri bot.


– Vi får mye skryt for parkeringen, også for at hele plassen er under tak. Vi har mye vær og vind så det er absolutt en fordel for kunden å kunne gå tørrskodd til og fra bilen, sier Dalen.

Et godt og variert utvalg av tilbud var baktanken til senteret. Hos Maki Bar får du spennende mat som vil løfte smaksløkene. Hos Mester Grønn får du dekorasjoner til hverdag og fest, mens Vitusapotek tar seg av alle dine medisinske og hudpleiebehov.

Elektroimportøren er størst på elektromateriell for både privat og bedrift, og hjelper deg med ditt oppussingsprosjekt og setter deg i kontakt med elektriker for å utføre arbeidet.


– Jula har alle artikler fra katalogen i butikken hos oss som er ganske imponerende. Folk kommer gjerne langveisfra for å handle her, sier senterleder.

Noen ledige lokaler finnes fortsatt hos Lurabyen, og senterleder forteller at de jobber med noen aktører for å fylle plassene.


– Vi håper selvfølgelig at vi skal få leiet ut i løpet av kort tid, men det tar litt tid å finne de gode leietakerne som passer sammen med oss, sier hun.


På taket av senteret finnes det per i dag to blokker. En blokk er Rundeskogen Bo- og aktivitetssenter for Sandnes kommune. Den andre blokken er en boligblokk med 42 leiligheter, hvor godt over halvparten er solgt allerede.


– Det er prosjektert to boligblokker til, samt en tredje blokk som er tenkt som et utvidet servicetilbud med kanskje legekontor, tannlege eller helsestasjon. I Lurabyen skal man kunne finne det man trenger under samme tak, sier Dalen.  

Les mer...

2018-05-22 08:45

184001i

Eksponer bedriften med bilfoliering

Artikkel Bytt farge på bilen raskt og rimelig uten omlakkering! Foliering hos Vinylmannen i Bergen, beskytter bilens originale lakk mot striper, steinsprut og solskader.
184002p

En institusjon på Garntangen

Artikkel Gatekjøkkenet Garntangen ved E16 i Buskerud, er en 62 år gammel solskinnshistorie.

  Faktaruta

  motorsykkelsandrasds

  Opplev de ukjente norske vei-perlene på to hjul

  Norge, et mekka for motorsyklister

  Prest_Marit_red

  Naturopplevelsene nordmenn bør oppleve

  I samarbeid med turoperatøren Hvitserk, presenterer vi Norges fem vakreste naturopplevelser. 

  IMG_3765

  Jakten på naturlig skjønnhet

  Jan Thomas tar oss med på reisen til godt selvbilde og velvære

  Arkiv