161054 BA

– Vi tar ethvert kundebesøk på alvor

Som kunde finnes det ikke noe bedre enn å få alle behovene sine dekket på ett sted, og det av en profesjonell og dyktig aktør. Det er derfor det er en fryd å være bilkunde hos Bay Auto Kristiansand AS, for du trenger ingen andre.

Firmaet ble først etablert som Kristiansand Auto for flere tiår siden, og flyttet ut til Sørlandsparken på midten av 80-tallet. Da kom også navnebyttet på plass, sier salgssjef Øyvind Lien.

– I tillegg til enheten vår her i Kristiansand, har vi en liten flott butikk i Mandal som akkurat nå er under oppgradering. Til sammen er vi rundt 50 ansatte inkludert lærlinger. Vi kan levere alle tjenester innen bil, og er forhandler av Ford.

Totaltilbudet til Bay Auto Kristiansand AS består av en mekanisk avdeling og en stor karosseri- og lakkavdeling hvor de bytter glass og utfører smart repair av enkle karosseriskader til en rimelig penge. De driver også med oppretting, selger brukte og nye biler og har i tillegg en stor avdeling for varebiler.

– Det er en grunn til at kundene kommer til oss. Derfor må vi ta ethvert besøk på alvor, og kunne tilby et riktig sortiment til riktig pris. Der mener jeg at vi har vært heldige med Ford som produkt, for det er viktig å ha et godt produkt som står seg over tid. Vi har veldig mange faste kunder, og det er vi særdeles glad for. For oss er det viktig å selge riktig produkt til kundene, slik at de får det de faktisk er ute etter.

Årlig selger de cirka 400 brukte biler av nyere dato. Disse kommer med en god garanti, for den tryggheten skal kundene ha. Av nyere biler selges det mellom 400 og 500 enheter i året. Bay Auto Kristiansand AS tilbyr en meget gunstig finansieringsløsning, og det Lien kaller den absolutt beste forsikringen på nye og brukte biler. Han ønsker også å fremheve de mange flinke ansatte.

– Hele staben er med på å gjøre kundene fornøyde, og vi har et godt arbeidsmiljø med veldig lite gjennomtrekk.

For næringskunder er det godt å vite at Bay Auto Kristiansand AS leverer det meste også innen varebiler. Det store utvalget inneholder små og store varebiler, firehjulstrekk, planbiler, skapbiler og pickuper. Avslutningsvis får vi en oppdatering på det nyeste på Ford-fronten.

– Av modeller har vi nettopp fått inn den nye Ford Mondeo med 4x4. Det er en stor og flott bil som er godt utstyrt og selges til en bra pris. S Max må nevnes, det er en stor syvseter som også kommer som firehjulstrekk, og fra høsten av kan vi begynne å levere en enda større SUV som heter Ford Edge.

Les mer...

2016-03-01 15.15

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv