171090 AF1171090 AF2

Ferdigplen er fag | Adamsrød Ferdigplen AS

Adamsrød Ferdigplen AS har drevet kontinuerlig med ferdigplen i over 30 år. Det betyr at kundene får meget god bransjekunnskap, kvalitet og leveringssikkerhet med på kjøpet. Mange kunder har vært svært lojale og har vært med helt siden oppstarten, forteller en av innehaverne Yngvar W. Hellum.

Det var hans svigerfar Øivind Adamsrød som i 1986 startet det hele med 10 daa. I dag dyrkes det ferdigplen på cirka 400 daa som leveres til privatpersoner, anleggsgartnere og entreprenører. De holder til på Tolvsrød og har Vestfold og nedre Buskerud som primærmarked.


- Vårt mål er leveringssikkerhet, kvalitet og service for alle. Mange tror at de må kjøpe si og så mye for å få lov til å handle, men det er slett ikke tilfelle. Hos oss kan man kjøpe fra én rull (1 m2) til hele fotballbaner.


I tillegg til rent salg av ferdigplen, tilbys det også rehabilitering av fotballbaner. I mange tilfeller er det ikke snakk om å bytte ut hele gressmatta, men å stelle det gresset som allerede ligger der. Med forholdsvis enkle og billige midler kan vi sammen få mye mer ut av banen til glede for alle. Et stikkord er kontinuitet i drift og vedlikehold. 


- Kunstgress er kommet for å bli, men drift og vedlikehold er heller ikke uten betydelige kostnader. Det vil nok vise seg i årene som kommer. I tillegg kommer miljøaspektet med selve kunstgresset og granulatet (oppmalte gamle bildekk) som brukes. Har vi nok plastavfall i verden? Spør Hellum retorisk.


 Adamsrød Ferdigplen har et hovedfokus på å levere kvalitet til privat- og proffmarkedet. I dette ligger at det må gjødsles, klippes og sprøytes mot ugress. Kjemikalier er de ikke glade i. Fremover blir det fokus på å produsere med mest mulig miljøhensyn - det være seg kunnskap om dyrkingsteknikk, gjødsling og frøblandinger. Selskapet har både gjødsel- og sprøyteplan, og har investert i topp moderne utstyr for dette formål. I tillegg er de også medlemmer av landbrukets HMS-tjeneste.

-Vi bruker tid og penger på å finne metoder for å lage et godt og så rent produkt som mulig. Det er viktig å spille på lag med naturen. Vår beste reklame er at vi får veldig få reklamasjoner. I de tilfellene er regelen at kunden får et nytt produkt.


- Sedum (Bergknapp) er en ting vi har begynt å selge. Det passer i skråninger, steinbed og på tak. Vi har det som regel på lager eller så skaffer vi det på kort varsel. Dette er et spennende og økende marked, forteller han. 


Besøk oss gjerne på Facebook eller på våre gresselig fine hjemmesider, oppfordrer Hellum - som allerede ser frem til sesongstart cirka 1.mai.


171090 AF1

Les mer...

2017-04-04 11:00

182056o

Detaljorientert ned til servietten

Artikkel Yolo Events legger sjelen sin i å planlegge uforglemmelige arrangementer. Og det er ikke snakk om å ansette noen til å være på gulvet; jentene elsker alt fra markedsføringsarbeid til serviettbretting.
182047i

– Mange pasienter uttrykker at man blir frisk bare ved å være her

Artikkel HelseRehab på Nordtun i Meløy kommune arrangerer for syvende år på rad sommerkonsert i vakre omgivelser, som gir en flott opplevelse for pasienter og pårørende.

  Faktaruta

  • Adamsrød Ferdigplen AS
  • Mail
  • Hjemmeside
  • Facebook
  • Telefon:
   3333 0043
  • Adresse:
   Adamsrødveien 102 3153 Tolvsrød
  Therese Knutsen portrett

  Hemmeligheten bak den perfekte innredningen

  Med estetisk tiltalende bilder og et godt øye for interiør, deler interiør- og hagedesigner Therese Knutsen hemmelighetene bak den perfekte innredningen.

  IMG_3765

  Jakten på naturlig skjønnhet

  Jan Thomas tar oss med på reisen til godt selvbilde og velvære

  christian1

  Usikre tider i boligmarkedet

  Det er få markeder som svinger like mye som boligmarkedet.

  Arkiv