Gi kroppen en kickstart!

Mange ønsker å gå et nytt år i møte med en ny start. Det kan bety å gå ned i vekt eller å få en sunnere livsstil. Beauty Corner Oslo tilbyr Eximia-behandlinger for en trygg og varig vei til god helse.

Innehaver Nargis Noreen overtok klinikken på Grünerløkka i 2014, og skiftet navn fra Beautytrend til Beauty Corner Oslo. Samtidig la hun om konseptet. Nargis Noreen ønsker å hjelpe mennesker til en riktig livsstil, og i april begynte de å tilby behandlinger med Eximia-metoden.

Mange behandlinger fokuserer kun på å fjerne fett, men det er helheten som er viktig for Eximia. Metoden har laser som går på fett-smelting, og radiolift som går på oppstramming. Den går i dybden, punkterer fettcellene og får i gang dreneringen i lymfen. Når du får skilt ut avfallsstoffene i kroppen, får du mye mer energi. Og du får synlige resultater etter første behandling, sier Nargis Noreen entusiastisk.


164090 BC0


Målet er å gjøre kundene fornøyde
Behandlingene kombineres med kostholdsråd. De som ønsker får en diettplan med 28 dages kur og trening. Kuren består av ernæringstilskudd fra Fitline, og er med på å gi et optimalt resultat.

Vi anbefaler fra fem til ti behandlinger, samtidig som man går på kuren. Gjør man dette i tre-fire uker, får man en skikkelig kickstart! Men vi tilpasser etter den enkeltes behov. Noen trenger mer oppstramming, mens andre trenger mer drenering. Målet er ikke å miste så mange kilo som mulig. Det handler mer om å føle seg vel, å være frisk og å få mer energi.


164090 BC


Beauty Corner Oslo tilbyr også behandlinger som threading, voksing, hudpleie og farging av vipper. Nargis Noreen er bryn-stylist og permanent makeup-artist, og klinikken har egen hudterapeut og neglterapeut.

Jeg får tilbakemeldinger på at vi har et fint miljø og veldig god kundeservice. Vi prioriterer kundenes behov. Målet er å gjøre de fornøyde!

Les mer...

2017-02-09 12.00

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv