171047 BP

Kunsten å forenkle kompliserte datasystemer

Jan Arild Lier sørger for å få kompliserte systemer til å gå riktig. Det er hemmeligheten bak de mange fornøyde kundene som har fått assistanse av hans dataselskap Brevpartner AS. Med tilholdssted på Vear utenfor Tønsberg, kunne han feire 20 års drift i fjor.

Lier er utdannet diplom-markedsøkonom. I sin tid, før de store kjedenes tid, var Lier også hjernen bak det som het Dagligvarebransjens lokale forbrukerkart, som omfattet butikker i hele landet.


- Etter å ha gjort en del jobber for gamle Saba, spurte de etter hvert om jeg kunne lage et dialogprogram for dem. Da kom jeg opp med en løsning som de syntes var veldig bra, og slik ble Brevpartner AS etablert. 


Løsningen han refererer til, var utviklingen av et dialogprogram for Libero-klubben, hvor man fikk en form for dialog med 150 000 mødre om mor-barn-relasjoner. Ved hjelp av spørreskjemaer fikk mødre svar på det de hadde av problemer og utfordringer, og hvordan de kunne gjøre ting bedre med sitt barn. 


- Vi har også driftet databaser og medlemsklubber for diverse kjeder. I dag holder jeg for det meste på med å utvikle spørringer samt å utvikle algoritmer for interaksjon mellom base og kodene som er en stor del av jobben. Jeg mottar en del data fra hele landet hver dag, prosesserer dette og sender det ut igjen, enkelt forklart, sier Lier.


Brevpartner AS har en fast kundekrets, og det er hovedsakelig store og ledende kunder innenfor sine bransjer. Markedet er i Oslo, og Lier samarbeider med kommunikasjonsbyrå i hovedstaden om å utvikle spørsmål og å forfatte selve oppsettet.


- Mange har blitt opptatt av markedsundersøkelser. Det vi gjør i dag er mer at en kundebehandler sitter med kunden og kartlegger hvilke behov, problemer og utfordringer man opplever. Dette danner da grunnlaget for databasene som kommer daglig.


Les mer...

2017-03-24 18.30

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

  • Brevpartner AS
  • Mail
  • Hjemmeside
  • Telefon:
    901 93 254
  • Adresse:
    Bekkeveien 161 3173 Vear
compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv