171108 BB

Vi kan personlig oppfølging | Buer & Bratfoss AS

Buer & Bratfoss AS ble etablert i 2003, og er en del av Buer-gruppen. De startet opp som en entreprenør innen tak, fasade, vinduer og utvendig overflatebehandling. Med tiden har selskapet beveget seg mer mot å bli en totalentreprenør, forteller Odin Tangerud.


Han er utdannet tømrer, og har erfaring som både formann, anleggsleder og prosjektleder. Etter å ha begynt i Buer & Bratfoss AS som prosjektleder i 2013, overtok han som daglig leder i januar 2016. 


- Utviklingen mot å bli en totalentreprenør har skjedd fordi kundene våre, som ofte er byggelederfirmaer og boligbyggerlag som Obos, satser på en totalentreprenør-kontrakt.


Selskapet har hovedkontor i Skjetten, og utfører de fleste oppdragene i og rundt Oslo. I tillegg blir det noen jobber i Akershus og Østfold siden de har et eget kontor i Moss. Tangerud forteller at de retter seg mest mot proffmarkedet, og at de jobber på nybygg og innen rehabilitering. 


- Staben består av tre og en halv prosjektleder-stillinger, fire murere og en snekker. Det vil si at vi leier inn ganske mye som underentreprenører. Buer & Bratfoss AS har hatt en lang tradisjon med å leie inn, men fremover vil vi øke antallet egne ansatte.


I tillegg til å ha jobbet på Akershus festning, avsluttet de nylig et stort innvendig oppussingsprosjekt for et borettslag på Bøler i Oslo. Om målet ikke nødvendigvis er å vokse i omsetning, jobber Tangerud og staben hans kontinuerlig med å finne ut av hvordan de kan bli bedre og mer konkurransedyktige.  


- Jeg trives best som en totalentreprenør, hvor vi har med alle fag under oss i et prosjekt. Styrken vår er at vi er flinke på personlig oppfølging, og jeg tror vi er er gode på å samarbeide med kundene for å få til det de ønsker. Fornøyde kunder - det er det vi prøver å få til. 

Les mer...

2017-04-04 11.15

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

  • Buer & Bratfoss AS
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
    09100
  • Adresse:
    Hvamsvingen 11, 2013 Skjetten
article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv