171054 BI

Vi løser ditt bemanningsproblem | Bygg & Industri AS

Bygg & Industri AS er spesialister på tre ting: bemanning, bygg og industri. Med lang erfaring og inngående kjennskap til forskjellige bransjer, sørger de for at bedriften din får rett håndverker til rett oppdrag.

Bedriften holder til i Stokke, og har som slagord “din bemanningsentreprenør på østlandet”. Daglig leder Glenn Huseby har selv erfaring fra både bemanning og mange år som tømrer. Sammen med HR-sjef Ivar Prestegården, som har bakgrunn fra industri, og en stab på 70 ansatte, betjener de et stort område fra Kristiansand til Trondheim.


- Men vi er størst i Vestfold, og jobber hovedsakelig her i fylket samt en del i Drammen og Oslo. Minst halvparten av staben har vært med fra starten av i 2010. Bygg & Industri AS har alt fra tømrere til forskalingssnekkere og elektrikere, som vi har blitt gode på. I tillegg har vi veldig mange system-montører. De jobber mot systeminnrednings-bransjen, altså med glassvegger til kontorer, systemhimlinger og den slags, sier Huseby. 


Han legger ikke skjul på at de opererer i en tøff bransje. Fordelen er at de har en stab med lang erfaring og god forståelse for hva bedriften driver med. Derfor blir det nok også lettere å oppnå de prisene de trenger, mener han. 


- Og vi har ikke bare én plattform å stå på. I roligere perioder driver vi nemlig med lafting av tømmer. I vår egen store produksjonshall på 600 kvadratmeter lager vi kun håndlaftet tømmer. Jeg drev selv litt med lafting før vi startet opp firmaet, så jeg ønsket å dra med meg dette videre. Det har slått veldig an, og vi bruker det mye på egne prosjekter.


- På bemanningsbiten vil jeg si at vi er ekstra gode på systeminnredning. Det er et område vi har satt oss veldig hardt inn i. Rundt juletider hadde vi for eksempel 30 mann som jobbet på det nye bygget til Kripos i Oslo. Ellers blir det utført mye bygging og oppussing innen næringsmarkedet i Norge for tiden, så det ser bra ut for fremtiden. Allerede før jul hadde vi fulle ordrereserver for det første halvåret, så totalt ser 2017 bra ut. 


Bygg & Industri AS hjelper kunder med å finne den rette medarbeideren for både korte og lange oppdrag. Er bedriften din er inne i en krevende periode, eller trenger ekstra bemanning for å dekke opp ferie, sykefravær eller permisjoner? Ta kontakt, og Bygg & Industri AS håndterer alt det administrative. De sørger for tett oppfølging av medarbeideren, og opprettholder en nær dialog med dere som kunde.


 

Les mer...

2017-03-30 17.00

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

  • Bygg & Industri AS
  • Mail
  • Hjemmeside
  • Telefon:
    932 15 724
  • Adresse:
    Borgeskogen 41E, 3160 Stokke
vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv