171084 HF171084 HF0171084 HF1171084 HF2171084 HF3171084 HF4171084 HF6

- Vi setter farge på Jæren!

Det skal godt gjøres å gå tomhendt ut døra etter et besøk hos Fargerike Halvorsen. Et enormt vareutvalg og tilbud av tjenester gjør at de dekker alt en klassisk fargehandel skal - og så mye, mye mer. Nå som våren snart står før døra, gjør deg selv en tjeneste og ta turen innom faghandelen på Varhaug. Her får du alt du trenger til innvendig og utvendig oppussing.

Lukten av tradisjon sitter godt i veggene hos Fargerike Halvorsen. I lokalene i Skulegata 13 har det nemlig vært malebutikk helt siden 1949, forteller dagens innehaver Bjørnar Halvorsen. Hans far overtok driften på midten av 80-tallet, og drøyt ti år senere begynte han selv som ansatt. Omtrent samtidig ble de med i den landsdekkende kjeden Fargerike. 


- Butikken begynte som en tradisjonell fargehandel med maling, tapet og verktøy. Før min tid ble det gjort et valg om å starte med tekstiler også. Men den primære varegruppen vår er gulv. Der har vi alt foruten keramiske fliser; fra vinyl og tepper til laminat, kork og parkett. Vi har også det meste innen vegg, med tapeter, maling og gardin, og er i tillegg store på solskjerming. På det feltet er vi kanskje den Fargerike-butikken som selger mest i Norge, og vi var tidlig ute med det. Jeg vil påstå at vi er vanvittig gode på solskjerming, og vi kan produktene, sier Bjørnar Halvorsen engasjert. 


Han legger til at alt er tilpasset etter mål når det kommer til solskjerming, og at de drar ut til kundene på gratis befaring og tar mål. Trendene nå om dagen plisségardin. Det er en løsning i tekstil som er foldet som et trekkspill. Plisségardinene har mange opphengsmuligheter, og trass i at manuell styring er mest vanlig, kan de også leveres med motor.


171084 HF6- Og så har vi en egen systue, noe som ikke er helt vanlig lenger. I tillegg til å sy gardiner kan vi påta oss enkle oppdrag for privatkunder, og sy for eksempel puter og madrasser. Vi er veldig mye ute hos kunder på hjemmebesøk, og har egne interiørkonsulenter som reiser rundt. Ofte må man betale mye for slike tjenester om man går til et konsulentfirma, men vi gjør det gratis som en del av vår service.


Strekker seg langt for kundene


I tillegg til å betjene et stort antall private, har Halvorsen Fargerike mange bedriftskunder. De har hatt flere større kommersielle oppdrag, blant annet på en skole i Time kommune hvor de jobbet med vegger, tekstil og gulv. Vi var også med å innredet det som vi liker å kalle Norges råeste flerbrukshall på Varhaug. Markedet deres strekker seg først og fremst fra Sirevåg til Bryne, men de har også enkelte kunder fra Sandnes og Stavanger. Responsen og tilbakemeldingene er gode, og Halvorsen forteller at han blir oppriktig lei seg når en kunde ikke er fornøyd. 


- Vi prøver å strekke oss langt og lenger enn langt for kundene. I staben har vi både malere og gulvleggere, og til sammen har våre ansatte 150 års erfaring. De er en bra gjeng, og vi har et godt arbeidsmiljø. Butikklokalet vårt er på rundt 1000 kvadratmeter, men man ønsker seg vel alltid større plass! I vareutvalget skal vi ha alt det som normalt sett finnes i en fargehandel, og vi har alt man trenger for både innvendig og utvendig oppussing. Her har vi valgt de beste leverandørene som har de beste løsningene og produktene. Etter hvert har vi også begynt å føre gaveartikler, interiør- og pynteting som kopper, vaser, tekstil og puter. Gaveartiklene er ment som et artig supplement for å få opp frekvensen av besøkende, og det siste tilskuddet på den fronten er produkter som olivenolje og nøtter.


171084 HF4


Les mer...

2017-03-31 15:15

181069utrf

Derfor skal du velge Blink Hus

Artikkel Glem alle bekymringer og forbehold du har om å bygge hus. Totalkonseptet til Blink Hus Songdalen AS tar hånd om alt, og kommer med kvalitetsgaranti.
181056ouhgæ

– Får det akkurat slik du vil ha det

Artikkel De skreddersydde møblene og interiørinnredningen til møbelsnekkerbedriften Bache-Wiig & Reitan vitner om ekte lidenskap for faget. – Vi elsker å jobbe med treverk.

  Faktaruta

  • Fargerike Halvorsen
  • Hjemmeside
  • Telefon:
   51436100
  • Adresse:
   Skulegata 13, 4360 Varhaug
  5

  Dyrevennlig app forenkler hverdagen for veggiser

  Vegan Norway kartlegger veganske spisesteder

  IMG_3765

  Jakten på naturlig skjønnhet

  Jan Thomas tar oss med på reisen til godt selvbilde og velvære

  Arkiv