171022 FS

Velkommen til vår smakfulle verden

Fra Revetal ønsker nettbutikken Foodstuff Import AS deg velkommen til en verden full av smaker. Her finner du alt du trenger for å sette din personlige touch på råvarene dine - enten du er hobbykokk, har bedriftskjøkken, eller bare ønsker å lage noe ekstra godt.

Therese og Roger Holm startet opp Foodstuff Import AS i 2013. Interessen for nye og spennende smaker oppstod da de bodde i Singapore. Da de flyttet tilbake til Norge etter dette oppholdet begynte de å savne disse spennende og smakfulle asiatiske sausene. De begynte å leke med tanken på å gjøre noe mer utav det – og det endte med at de fikk agentur på SingLong-produkter i hele Europa. 


- Vi bestemte oss da for å satse på nettbutikk, forteller Roger Holm.


171022i


I 2015 kjøpte de firmaet Scanholm, dette var med på å endre vareutvalget i nettbutikken, og i dag selger de hovedsakelig produkter til røyking av mat eller til å lage egenprodusert spekemat eller pølser. Varesortimentet består blant annet av rent krydder, krydderblandinger, økologisk krydder, smakstilsetninger og sauser, i tillegg til et stort utvalg av naturtarm, kunsttarm og plasttarm - og det som i dag er Norges største utvalg av røykespon, samt ulike typer røykegeneratorer.  De har vakuummaskiner i forskjellige størrelser, med tilbehør som poser, bokser og boller med lokk, sousvidemaskiner og ulike termometre. De forhandler ProQ, Muurikka og Tundra -grillene som åpner for utallige muligheter til blant annet å komponere ditt eget utekjøkken. Foodstuff Import AS driver også med kursing for de som vil lære å lage sin egen spekemat eller produsere egne pølser.


- Dette er jo noe som er veldig i tiden: Man lager mer mat selv, er mer miljøbevisst, og i tillegg får man renere råvarer – du får ren mat og sunne produkter når du behandler dine egne råvarer, poengterer Holm.  


Nå nylig har de også kjøpt opp Krydderia.no. Der er tanken at de etter hvert skal lansere sitt eget varemerke på krydder i løsvekt og litt finere gavepakninger - med trygghet og fleksibilitet i fokus.


171022ii


- Den største kundegruppen vår er privatpersoner, og siden vi har nettbutikk sender vi varer over hele landet. Men vi har også en del kunder som småbedrifter og gårdskjøkken. Vår visjon er at våre kunder skal oppleve trygghet og fleksibilitet i møte med oss. For å oppnå dette er vi opptatt av å ha et nært samarbeid med våre leverandører og kunder, slik får vi mulighet til å tilby produkter ut fra kundens behov og til best mulig pris. Vi har sett at vi har en jevn økning av nye kunder, og vi har fått mye skryt for brosjyren og nettsidene våre. Dette setter vi stor pris på, sier han.


Foodstuff Imports nettbutikk Scanholm.no vil utvilsomt by på ekstra krydder i hverdagen. Liker du å eksperimentere med nye og spennende smaker, eller er du kanskje mest opptatt av å lage god og tradisjonell mat fra bunnen av? Da bør du absolutt klikke deg inn på Foodstuff Import AS' kulinariske verden! Finn hjemmesiden dems her http://foodstuff.no.

Les mer...

2017-03-24 11.00

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv