171086 LG171086 LG0171086 LG1

Skreddersydde rekkverk helt i din smak

Et glassrekkverk setter prikken over i-en på huset ditt. Med ekspertisen til Lyngdal Glassrekkverk kan du tilpasse og få et rekkverk helt etter egne ønsker. Daglig leder Kjetil Haugeland etablerte bedriften i januar 2016. Etter litt over ett års drift strømmer det på med god respons fra fornøyde kunder.

- Skal man gjøre noe litt utenom det vanlige med system-rekkverk blir det fort veldig dyrt. Å kunne tilpasse et spesielt rekkverk uten å få de store ekstrakostnadene var tanken bak oppstarten av Lyngdal glassrekkverk.   


Haugeland forteller at når en kunde tar kontakt, ber han om å få oversendt en enkel skisse med mål og vinkler. Kan han i tillegg få et bilde, blir det enklere å få en forståelse av hvor rekkverket skal monteres. Sammen inngår han og kunden i en dialog hvor Haugeland til slutt anbefaler det produktet han mener passer best. 


- Det vanligste er et standard toppmontert rekkverk med stolper. Materialet er i syrefast 316 stål med herdet, laminerte glass. Vi bruker en standard som heter NS3510, som egentlig danner grunnlaget for hvordan et glassrekkverk skal være bygd opp. I tillegg forholder vi oss til TEK 10, forteller Haugeland.


Lyngdal Glassrekkverk har egen nettside og finnes på Facebook. Men fremfor å satse på nettbutikk, retter de seg mer mot et marked for spesialtilpassede rekkverk, og da hovedsakelig i Agder-regionen. Haugeland sender dog varer over hele landet, og forteller at de annonserer mye på Finn. 


- Folk i dag vil ha stadig mer vedlikeholdsfrie produkter, og den trenden tror jeg kommer til å fortsette. Det er dog ikke riktig å si at et rekkverk er helt vedlikeholdsfritt.Vi anbefaler bruk av rensespray to ganger i året. Dette for å fjerne forurensing og å opprettholde stålets korrosjonsbestandige egenskaper. Dette er veldig enkelt, spray på og tørk av. Hvis rekkverket står uten behandling i flere år, så krever rensing litt mer arbeid.

 

Et tips til alle som går med byggeplaner og vurderer et glassrekkverk, er å tenke på dette tidlig i prosessen. 


-  Alle bygger terrassen først, og så vil de ha et rekkverk. Vi løser jo det også, men kunden får en mye bedre og finere løsning om de kommer før de bygger terrassen. Jeg sier det til alle byggmestere jeg snakker med, at det er bare å ta kontakt og spørre om råd. Det er nemlig viktig at de innser at et rekkverk ikke bare er noe man kan sette på toppen hvor som helst, sier Haugeland.


- Det er mange i samme bransje, og særlig som opererer på internett. Vår styrke er tett oppfølging av kunder slik at de blir fornøyd med sluttproduktet, om det er utvendig terrasse-rekkverk eller innvendig rekkverk på hems eller trapp, avslutter han. Les mer...

2017-04-04 13:15

181065

Derfor skal du sjekke hustaket to ganger i året

Artikkel Når sjekket du egentlig taket sist? Det kan fort bli en dyr forglemmelse, men ikke hvis du ringer Smith Blikk og Ventilasjon AS før problemet oppstår.
181001åpods

Nordvestlandet sin største trafikkskule

Artikkel I Volda har Rotevatn Trafikkskule AS drive trafikkskule sidan 1976. Med sitt oppkjøp av Skårbrevik Aut Trafikkskole AS i Ålesund, er den rutinerte familieverksemda størst av trafikkskulane på Nordvestlandet.

  Faktaruta

  • Lyngdal Glassrekkverk
  • Mail
  • Hjemmeside
  • Facebook
  • Telefon:
   901 00 674
  • Adresse:
   Herdalen Næringspark 4580 Lyngdal
  5

  Dyrevennlig app forenkler hverdagen for veggiser

  Vegan Norway kartlegger veganske spisesteder

  IMG_3765

  Jakten på naturlig skjønnhet

  Jan Thomas tar oss med på reisen til godt selvbilde og velvære

  Arkiv