171032 MB

Brannsikker lader til mobiltelefonen

Myklebust Brannsikring i Ørsta på Sunnmøre er importør til den eneste mobilladeren i verden som er brannsikker. Mobilladeren Stay Safe er utviklet og produsert i Finland. Etter over 20 år innen brannsikring og brannvern er ikke Myklebust i tvil om at laderen kan redde liv.

– Interessen for mobilladeren er svært stor, og veldig mange har allerede bestilt den, forteller Jan Erik Myklebust, eier og daglig leder i Myklebust Brannsikring. Han har siden høsten 2016 vært importør i Norge på den nye mobilladeren. Nå søker han forhandlere over hele landet.  


Mobilladeren Stay Safe er utviklet og produsert i Finland. Den siste tiden har Myklebust jobbet med å få laderen ut i det norske markedet. Nå kommer det inn med bestillinger fra hele landet, både fra forhandlere og private som har funnet laderen på Myklebust Brannsikring sine hjemmesider.


Slår seg av

Det finnes mange mobilladere som ikke er brannsikre. En brannsikker lader handler om brannvern.  - Når vanlige mobilladere blir varme, oppstår det brannfare. Laderen Stay Safe blir ikke varm fordi den slår seg automatisk av når telefonen er oppladet og laderen er utkoblet. Dermed er denne laderen verdens sikreste. Den har også null strømforbruk når laderen står i kontakten uten at mobilen er tilkoplet. Det gjør ikke en vanlig lader. Den forbruker strøm. Folk tenker brannsikring, noe som er mer aktuelt enn noen gang, sier Myklebust. Han ser et stort potensial i salg av laderen, som Myklebust karakteriserer som et unikt produkt.


– Folk flest ser behovet for en slik lader, registrerer Myklebust. Han er fagmann innen brannsikring og har 22 år bak seg i bransjen. Nå ser han etter flere forhandlere rundt om i Norge.


– Jeg har en del forhandlere spredd rundt i landet allerede, men vil gjerne at seriøse forhandlere tar kontakt. 

171032 MB


Fagfolk

– Det må gjerne være fagfolk som har kjennskap om brannsikring og vet hva de snakker om, påpeker han. Myklebust viser til at det i mange hjem gjerne er flere ladere, men at det følger bare en original lader med selve mobilen. Det er dermed mange kopier av ladere med ulik ladestrøm ute på markedet. 


– Rådet mitt er å bruke originalen. Kopier er ikke alltid brannsikre. Uansett er det viktig å lade mobiltelefonen på brannsikre plasser. Vil du være 100 prosent sikker så kjøper du laderen Stay Safe, for den er brannsikker, påpeker han. 


Som eier og daglig leder for Myklebust Brannsikring i Ørsta på Sunnmøre er hverdagen med fokus på brannsikring. Jan Erik Myklebust ser ofte at tekniske produkt utgjør stor brannfare. 


– Siden 1995, da jeg startet opp bedriften, har utviklingen på tekniske produkt skutt i været. Dette medfører mere fokus på brannsikring og dermed så blir det flere arbeidsplasser.  I dag har Myklebust Brannsikring 3,5 stillinger og en stabil, men også økende kundegruppe. Vi har kurs og opplæring i brannsikring i bedrifter. Det være seg kurs i varme arbeider, innføring i brannvernledelse eller interne slokkeøvelser. I tillegg tar vi kontroll av slukkeutstyr, pusteluft til brannvesen og dykkere og kontroll av kompressorer. Vi har Møre & Romsdal og Nordfjord som nedslagsfelt innen kontroll av slokkeutstyr og kursing.  Myklebust er klar på at kvalitet og service står sentralt for bedriften. 

– Vi tilpasser oss kunden og yter den kvalitet og service som til enhver tid kunden krever, understreker han. 


Finn produktet her.Les mer...

2017-03-20 09:45

184001i

Eksponer bedriften med bilfoliering

Artikkel Bytt farge på bilen raskt og rimelig uten omlakkering! Foliering hos Vinylmannen i Bergen, beskytter bilens originale lakk mot striper, steinsprut og solskader.
183060fpø

Industriens skjulte støttespiller

Artikkel En håndverker trenger utstyr han kan stole på – det tar Bygg og Industrisalg AS seg av. Totalleverandøren av verktøy og verneutstyr i Sandnes har over 30 års erfaring og satser på rask levering.

Faktaruta

motorsykkelsandrasds

Opplev de ukjente norske vei-perlene på to hjul

Norge, et mekka for motorsyklister

IMG_3765

Jakten på naturlig skjønnhet

Jan Thomas tar oss med på reisen til godt selvbilde og velvære

Prest_Marit_red

Naturopplevelsene nordmenn bør oppleve

I samarbeid med turoperatøren Hvitserk, presenterer vi Norges fem vakreste naturopplevelser. 

Arkiv