171032 MB

Brannsikker lader til mobiltelefonen

Myklebust Brannsikring i Ørsta på Sunnmøre er importør til den eneste mobilladeren i verden som er brannsikker. Mobilladeren Stay Safe er utviklet og produsert i Finland. Etter over 20 år innen brannsikring og brannvern er ikke Myklebust i tvil om at laderen kan redde liv.

– Interessen for mobilladeren er svært stor, og veldig mange har allerede bestilt den, forteller Jan Erik Myklebust, eier og daglig leder i Myklebust Brannsikring. Han har siden høsten 2016 vært importør i Norge på den nye mobilladeren. Nå søker han forhandlere over hele landet.  


Mobilladeren Stay Safe er utviklet og produsert i Finland. Den siste tiden har Myklebust jobbet med å få laderen ut i det norske markedet. Nå kommer det inn med bestillinger fra hele landet, både fra forhandlere og private som har funnet laderen på Myklebust Brannsikring sine hjemmesider.


Slår seg av

Det finnes mange mobilladere som ikke er brannsikre. En brannsikker lader handler om brannvern.  - Når vanlige mobilladere blir varme, oppstår det brannfare. Laderen Stay Safe blir ikke varm fordi den slår seg automatisk av når telefonen er oppladet og laderen er utkoblet. Dermed er denne laderen verdens sikreste. Den har også null strømforbruk når laderen står i kontakten uten at mobilen er tilkoplet. Det gjør ikke en vanlig lader. Den forbruker strøm. Folk tenker brannsikring, noe som er mer aktuelt enn noen gang, sier Myklebust. Han ser et stort potensial i salg av laderen, som Myklebust karakteriserer som et unikt produkt.


– Folk flest ser behovet for en slik lader, registrerer Myklebust. Han er fagmann innen brannsikring og har 22 år bak seg i bransjen. Nå ser han etter flere forhandlere rundt om i Norge.


– Jeg har en del forhandlere spredd rundt i landet allerede, men vil gjerne at seriøse forhandlere tar kontakt. 

171032 MB


Fagfolk

– Det må gjerne være fagfolk som har kjennskap om brannsikring og vet hva de snakker om, påpeker han. Myklebust viser til at det i mange hjem gjerne er flere ladere, men at det følger bare en original lader med selve mobilen. Det er dermed mange kopier av ladere med ulik ladestrøm ute på markedet. 


– Rådet mitt er å bruke originalen. Kopier er ikke alltid brannsikre. Uansett er det viktig å lade mobiltelefonen på brannsikre plasser. Vil du være 100 prosent sikker så kjøper du laderen Stay Safe, for den er brannsikker, påpeker han. 


Som eier og daglig leder for Myklebust Brannsikring i Ørsta på Sunnmøre er hverdagen med fokus på brannsikring. Jan Erik Myklebust ser ofte at tekniske produkt utgjør stor brannfare. 


– Siden 1995, da jeg startet opp bedriften, har utviklingen på tekniske produkt skutt i været. Dette medfører mere fokus på brannsikring og dermed så blir det flere arbeidsplasser.  I dag har Myklebust Brannsikring 3,5 stillinger og en stabil, men også økende kundegruppe. Vi har kurs og opplæring i brannsikring i bedrifter. Det være seg kurs i varme arbeider, innføring i brannvernledelse eller interne slokkeøvelser. I tillegg tar vi kontroll av slukkeutstyr, pusteluft til brannvesen og dykkere og kontroll av kompressorer. Vi har Møre & Romsdal og Nordfjord som nedslagsfelt innen kontroll av slokkeutstyr og kursing.  Myklebust er klar på at kvalitet og service står sentralt for bedriften. 

– Vi tilpasser oss kunden og yter den kvalitet og service som til enhver tid kunden krever, understreker han. Les mer...

2017-03-20 09:45

171123 MRH3

Med yrkesstolthet og ydmykhet for håndverkeryrket

Artikkel Helt siden Murmester Rolf Holm AS bygde sitt første bygg i 1945, har det gode murerhåndverket vært førsteprioritet. “Vi er en håndverksbedrift som ønsker å jobbe litt på den gammeldagse måten”, sier daglig...
kasernen_kasernehagen-web

Gi oss en utfordring!

Artikkel Hvordan markerer man seg i en tøff bransje? Rørleggerfirmaet Moi Rør gjør det ved å sette kvalitet først. Og med mange kunder som stadig kommer tilbake, er det tydelig at de står for sine ord. Filosofien...

Faktaruta

DFDS_puff

DFDS Seaways

Et jobbmøte utenom det vanlige

puff_Matej Kastelic

Event.no

Et vellykket arrangement

Arkiv