164108 RV0

Velg trygt ved å velge kvalitet

Begynner varmepumpa å bli sliten? Har du begynt å tenke på å bytte ut den gamle oljefyren? Eller kanskje er 2017 året da stua endelig skal få air condition? Søk eksperthjelp hos Re Varmeteknikk AS på Revetal.

– Vi har holdt på i 12 år og er en stor aktør. Hos hovedleverandøren vår Mitsubishi Electric Norge er vi blant topp 10 på levering av varmepumper til private på landsbasis.

 

Opphavet til Re Varmeteknikk AS begynte med vaktmestertjenester i 2004. Det strømmet inn oppdrag fra både bedrifter og privatpersoner rundt om i Tønsberg og Horten. Slagordet “Øivinds vaktmester- og vedlikeholdsservice – Vi gjør det meste for de fleste” slo godt an, forteller Øivind Tønnesen.


– Etter et drøyt år begynte jeg med service og reparasjon av parafin-anlegg. Og få måneder senere begynte vi med varmepumper, så vi var relativt tidlig ute på det feltet.


Tønnesen la etter hvert om driften til et AS, og drev alene frem til han ansatte første medarbeider i 2010. I dag har Re Varmeteknikk AS en stab på fire ansatte. Alle er sertifisert i henhold til krav fra norske miljøvernmyndigheter for å kunne drive med kuldemedier og installasjon av varmepumper.


– 85% av kundene er private, mens resten er næringskunder. Vi tilbyr varmepumper, varme- og kjøleanlegg samt kjølerom og kjøledisker. I tillegg kommer kjøling, oppvarming og air condition til både store næringsbygg og private samt utskifting av gamle oljefyrer og parafin-anlegg. På varmepumper selger vi merkene Mitsubishi, Panasonic og Daikin. Men det er viktig å få med at vi utfører service og reparasjoner på alle type anlegg. Ingen kunde er verken for liten eller for vanskelig, sier han.


164108 RV


Kundekretsen strekker seg fra Tjøme, Stokke og Andebu til Hof, Svelvik og Horten. Vi tar også oppdrag i Sandefjord, Larvik og Stavern. De dekker nesten hele fylket, og går ikke av veien for å ta oppdrag også i Drammen og Kongsberg. Kundebasen øker jevnt og trutt med opp mot 500 nye hvert år.


– Den beste reklamen er når fornøyde kunder tipser andre om oss, og det skjer ofte. Det folk gir gode tilbakemeldinger på, er at vi utfører solide installasjoner og leverer varmepumpe- og kjøleanlegg som holder mål, at vi kommer som avtalt. Vi har ikke de billigste løsningene. En varmepumpe er ikke en varmepumpe, altså. 


– Ønsket er at vi skal ha en tilsvarende aktivitet i 2017 som vi hadde i fjor. Jeg er nøktern, og har ingen planer om noen stor økning. Men vi ser en stor stigning i antall utskiftinger av gamle varmeanlegg. Mange av de første varmepumpene som ble montert opp byttes nå ut.

Les mer...

2017-01-09 16.45

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv