171066 SP0171066 SP1171066 SP3

De ærlige murmesterne

Mange tiår med erfaring går inn i de stødige arbeidene til murmesterne Svend Kristiansen og sønnen Flemming. Sammen driver de Svends Mur, Puss og Flis i Spydeberg. Det beste med jobben er allsidigheten, forteller Svend til Bransjemagasinet.

– Vi utfører alt innenfor muring, fra bunn til topp,og driver i tillegg veldig mye med  iser. I samarbeid med forskjellige håndverkere kan vi ta hele hus og gjøre alt fra A til Å for kunden. Bedriftene vi jobber med er kun mesterbedrifter, understreker han.


Kristiansen er opprinnelig fra Danmark. Firmaet tok han med seg på flytte lasset til Norge. Han startet opp alene, men har i dag en stab på fire ansatte. Sønnen Flemming er også murmester, og de to jobber side om side.


171066 SP


– Det beste med jobben er allsidigheten. Vi driver ikke bare med murstein, men pusser, driver med fliser og har et stort spekter. Blant annet har vi gjort utrolig mange eneboliger med mur på utsiden og tre på innsiden.


Det er en fin løsning. Når det gjelder fordelene med mur- og betonghus, så holder de godt på varmen om vinteren. Derfor passer de veldig godt til det norske klimaet, og så er de vedlikeholdsfrie, sier han.


171066 SP2


Svends Mur, Puss og Flis tar oppdrag i Spydeberg, Askim, Hobøl, Enebakk, Ski samt noe i Oslo. Firmaet har et godt samarbeid med Flisekompaniet, som kan skaffe det meste innen fliser. Kristiansen benytter også sine mange kontakter han har opparbeidet seg etter nesten fire tiår i bransjen.


– I de 34 årene jeg har vært i Norge har vi aldri vært arbeidsledige. Selvfølgelig har det gått litt opp og ned, men det hjelper veldig at vi har flere bein å stå på. I tiden fremover har vi mange spennende oppdrag. Vi har et godt renomme, og det får man kun ved å være ærlig!

Les mer...

2017-02-03 09.30

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv