171033 TH171033 TH0

Traktor-spesialisten med det gode ryktet

Vestfold er fortsatt et fylke hvor det satses mye på jordbruk. Og med jordbruk kommer det et behov for solide, sterke maskiner og redskaper som kan hjelpe bonden i arbeidshverdagen. Traktorhuset AS tar seg av den jobben.

Tidligere var det Eik og Hausken som var Ford-importør til Norge, men da de la ned driften ble de erstattet av Traktorhuset. Dette er egentlig en gammel butikk, for Traktorhuset som firma startet opp i 1986. De holdt først til på Sem, men flyttet til dagens lokaler i Stokke i 2006. I dag er de åtte ansatte, forteller daglig leder Harald Borge. 


- Vi har hele Vestfold som nedslagsfelt, og er forhandler av New Holland og Case IH. Fiat-konsernet kjøpte opp Ford og New Holland i 1991, og 10 år senere kjøpte de opp Case. New Holland er et gammelt og godt merke. Før var det liksom bare to merker, med Ford og Ferguson, men i dag prøver vi å være i markedet og betjene kundene våre på best mulig måte. Det er det viktigste. Akkurat som innen bilbransjen, blir samarbeidet mellom de forskjellige fabrikkene tettere og tettere. Det kommer stadig nye miljøkrav til traktorer i forhold til dieselmotorer, så nå kjøper faktisk mange konkurrerende merker motorer fra oss, sier han  


Traktorhuset AS selger ikke bare traktorer, men også det som henger bak traktorene. De har spesialisert seg på dette, og fører redskaps-produkter fra merker som Amazone, Duun og Pöttinger. På denne biten har de kunder også utenfor Vestfolds grenser. Mesteparten er å finne innen landbruket, mens en liten del kommer fra anleggsbransjen. 


 - Det er et intensivt landbruk her i Vestfold, så det er hovedfokuset vårt. I tillegg fører vi produkter fra Husqvarna. Der dekker vi både privatkunder og proffkunder i forhold til skog, gress, park & anlegg. Med Kärcher tilbyr vi vaskemaskiner og -anlegg til proffe. Traktorhuset AS er også forhandler av den miljøvennlige bensinen Aspen. Den kan brukes til det meste av utstyr, til både to-takt og fire-takt, men det går mye til motorsager. Her selger vi kanner på både fem og 25 liter.


171033 TH0


- Tilbakemeldingene fra kundene er gode. Vi har en veldig dyktig og oppegående verkstedmester, og vi har greid å spesialisere oss særlig på redskaper. Slik har vi opparbeidet oss et godt renomme på det feltet, for der har vi erfaring og kunnskap. Omsetningen har økt de siste to årene, og jeg ser lyst på 2017. Med den arbeidsstokken vi har nå, ser jeg for meg at vi først og fremst skal prioritere å styrke bemanningen på verkstedet.

Les mer...

2017-03-24 15:00

174058srseg

Med unikt boligprosjekt i Ålesund

Artikkel Ulsmo Eiendom er i gang med det største, flotteste og viktigste boligprosjektet i Ålesund på 2000-tallet. Det unike prosjektet omfatter utvikling av en ny bydel med inntil 150 leiligheter på Volsdalsberga...
174041df

Helsegevinst med eigeninnsats

Artikkel Kombinasjonen Bailine og eigeninnsats = suksess. Vektreduksjon, kosthaldsrettleiing, mental trening og motivasjon får du på kjøpet. I Ørsta får du også ein unik salong med Leni Folkestad i tillegg. Ho...

  Faktaruta

  • Traktorhuset AS
  • Hjemmeside
  • Mail
  • Telefon:
   33 36 24 00
  • Adresse:
   Sagveien 1 3160 Stokke
  173716_Solbergp_0517GBTW258

  Til topps med Volkswagen

  Petter Solberg hanker inn den ene medaljen etter den andre i VM

  LYNK-CO_event

  Designer fremtidens biler

  Les om den flunkende ferske bilen fra Lynk & Co

  Arkiv