161037 NTC161037 NTC0161037 NTC2

Å forebygge rust er viktig

Det er en myte at mange nye bilmodeller ikke ruster. Og dét er en myte Per Ole Hauger gjerne vil til livs. Som erfaren fagmann i Pitstop Antirust og Bilpleie AS vet han hva han snakker om.

– Folk må være mer bevisste når de kjøper bil, og ikke bare godta at de som selger biler har nok innsikt i problemene med rust. Man bør snakke med fagfolk, og kontakte et firma for bilpleie og antirust som driver seriøst. Det er ikke mange forhandlere som har nok kunnskap om antirust, og det er ikke bra å påstå at bilene deres ikke ruster, slik enkelte gjør.

Per Ole Hauger er daglig leder og deleier i Pitstop Antirust og Bilpleie AS. Han driver selskapet sammen med barnebarnet Tommy Hauger, og de holder til i Sørlandsparken i Kristiansand. Her tilbyr de først og fremst bilpleie og antirustbehandlinger, men også bilutleie som agenter for Europcar.

– Vi har avtaler med flere bilforhandlere og leverandører som vi utfører bilpleie for. Klargjøring av nybil går ut på å montere skvettlapper, fylle på spylevæske og lufttrykk, polere og støvsuge bilene. De som ønsker, får også keramisk lakk-konservering og ekstra beskyttelse på ruta. Jeg er opptatt av gode relasjoner, og kvalitet i det vi gjør.

Hos Pitstop Antirust og Bilpleie AS bruker de i dag Mercasol for antirustbehandlinger. Dette er et svensk kvalitetsprodukt, utviklet spesielt for å dekke nordiske forhold med utfordringer som temperatursvingninger og salting. For nettopp salt er bilens verste fiende når det gjelder rust.

– Det er selvsagt forskjell på kvaliteten på biler, men så vidt jeg vet, er det ingen som ikke vil ruste etter en tid. Kommer bileiere til oss innen bilen er to år gammel, får de 15 års garanti etter at vi har utført en antirustbehandling, forteller Hauger.

Han oppfordrer alle bileiere, både de som kjøper nye biler og de som eier nye eller eldre biler, til å tenke på rust og bilpleie. Det er veldig smart å tenke forebygging.

– Antirust, bilpleie og lakk-konservering ser ut til å ha blitt en salderingspost, og det synes jeg er rart. Det burde jo i stedet være noe som anbefales til alle som kjøper bil. Her hos oss har vi ikke de mest fancy lokalene – enda, men vi er verdens hyggeligste mennesker. Jeg tror det lønner seg på sikt.

Les mer...

2016-02-19 12.00

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

    Kontaktinformasjon

    • PitStop Antirust og Bilpleie AS
    • E-post
    • Facebook
    • Telefon:
      417 91 417
    • Adresse:
      Skibåsen 20M
      4636 Kristiansand
    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv