164014 BP

All kompetanse i ett hus

Byggpartner AS ble etablert i Sandefjord 1998, og er i dag en velrenommert takentreprenør innen taktekking og membranarbeider i byggebransjen. Den sertifiserte mesterbedriften med sine 65 ansatte + innleide fordelt over fire avdelinger vektlegger service, oppfølging, effektiv fremdrift og konkurransedyktige priser.

Bedriften tar oppdrag over hele Norge, men har sitt hovedvirke på Øst- og Sørlandet. Den yngste avdelingen ble etablert i Bjørkelangen 1. mai 2015. Byggpartner Sandefjord består i dag av 30 ansatte. Nærheten til privatkundene er viktig, samtidig som man i et så stort firma også kan favne over de større prosjektene, forklarer salgs- og markedsansvarlig Jarle Svendsen. 


- De positive tilbakemeldingene vi får, går ofte på at jobben blir gjort, og at vi er løsningsorientert samtidig som vi er hurtige. Vi har rammeavtaler med de store firmaene, blant annet Jotun AS, og det forteller jo litt om tilliten vi blir gitt. De ringer, vi kommer. Men kommer høstregnet og Hansen ringer og forteller at sluket er tett, kommer vi også. Vi siler ikke ut kunder til fordel for de store. Det er fordelen med selv å være stor, smiler han. 


Byggpartner tar for seg alt av flate tak på næringsbygg til små rehabiliteringsoppdrag på privathus og fritidsboliger. Det er en forse i bransjen å kunne dekke hele feltet, mener han. I tillegg har bedriften eget blikkenslagerverksted som de også eier. 


- Kort sagt: Vi har all kompetansen på huset. Dermed har vi også kort vei til å fullføre prosjektet til det beste for kunden, påpeker han. 


Firmaet satser på lav administrasjon og går for drift. Effektive beslutningslinjer gir lite byråkrati, og smidigheten kommer kundene til gode, både i det private markedet og blant næringskundene. Selv om Byggpartner i hovedsak arbeider opp mot nærings- og industribygg, er bedriftsfilosofien enkel: Alle er like viktige, sier Svendsen. I det ligger det også et element av å være Sandefjord-patriot. 


- For å bruke samme familie Hansen som eksempel på nytt: Fru Hansen på hytta skal ha samme opplevelse av vår kundeservice og våre tjenester som administrerende direktør i et næringsbygg. For en privatperson er det mye å bruke 40 000 på et tak, og vi må bry oss om alle. I vår oppdragsportefølje innenfor taktekking har vi både smått og stort, selv om vekten ligger på stort! Men det er viktig for oss å fremheve at vi gjør alt på forespørsel. Vi er store nok til å levere – og små nok til å bry oss, sier Salgs & Markedsansvarlig Jarle Svendsen i Byggpartner AS.

Les mer...

2016-12-13 15.00

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv