Alpinglede for alle

I Vaset i Valdres venter det skimoro for alle og enhver. Olav Brenna Hansen kan friste med fire ulike løyper, samt barnetrekk, og han har egen snowboardpark med rails og big jumps. Vaset Skiheiser er lite mekka for alpinglede.

Det hele begynte tilbake på 1960-tallet, da Olavs bestefar satte opp skisenter her og drev leirskole. Siden den gang har anlegget blitt bygget kraft ut, og har i dag et komplett alpintilbud for både nybegynnere og erfarne.

  – Skianlegget vårt passer like godt for barnefamilier som snowboard-entusiaster, forteller Olav.

Det er en filosofi som har trukket store kundegrupper fra hovedstaden. Men Olav merker også betydelig tilstrømning fra både Akershus, Østfold og Gjøvik-traktene. Det er gode reisetider til Vaset, og i tilknytning til bakkene er det både kafé og skiutleie.

  – Vi har satset på snowboard og twin-tip, og det har blitt populært. Vi ønsker å ha et tilbud til ungdom som vil oppsøke litt fart og spenning, i tillegg til familiene, sier Olav.

Han har drevet Vaset Skiheiser sammen med sin far siden 2005. I høysesongen er de omtrent ni stykker i arbeid på anlegget. Bedriften er en ekte familiebedrift den dag i dag, og det er Olavs søster som drifter kaféen.
  Nå har familien visjoner om å bygge flere hytter i området rundt skianlegget. Det vil åpne for at flere gjester kan overnatte. Rett over fjellet ligger Hemsedal, som primært appellerer til folk som er ute etter uteliv og fest. I Vaset Skiheiser tenker de litt annerledes, inn mot en annen nisje. 
  – Vi ønsker å være et mindre familieanlegg, og jobber målrettet for å bli mer attraktiv for vår målgruppe. Jeg tror med andre ord ikke at utelivet kommer hit!

Olav har snømaskinene klare om det mot formodning ikke skulle falle nok snø. Dermed ligger alt til rette for en herlig vintersesong i bakkene i Valdres.

Les mer...

2015-01-20 12.30

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv