162016 KR

Alt innenfor varme og bad

Kolsås Rør er en sertifisert mesterbedrift som løser alle typer av VVS-oppdrag, håndterer alt fra tradisjonell service på eksisterende installasjoner til realisering av nybygg. Foruten vanlig rørleggerarbeid utføres befaringer, anbudsberegninger og annet forefallende arbeid. Spesialiteten er varmeanlegg for både nye og gamle hus.

Siden 2004 har bedriften med sine elleve ansatte sørget for å gi sine kunder i Oslo, Asker og Bærum et rikt utvalg innenfor alle typer bad- og våtromstjenester. I tillegg til å være totalleverandør innen sanitæranlegg leverer de komplette varmeanlegg for nye og gamle hus, forklarer daglig leder Freddy Dittmann.

– Vi skifter fyrkjeler og installerer varmepumper. Pågangen er stor nå etter at lovgivningen om utfasing av oljefyr og oljetanker trådte i kraft, og det har blitt mer fokus på varmepumper nå de siste årene. Vi tilbyr komplette varmepumpeløsninger med luft til vann og væske til vann varmepumper kombinert med eksisterende gulvvarme og radiatoranlegg forteller han.
I tillegg er de F-gass sertifiserte, dette er en sertifisering bedriften må inneha for å ha lov til å installere luft til luft varmepumper, noe de også leverer mye av.

Firmaet leverer både til private og til næring, og ved oppføring av nybygg stiller de opp gjennom hele byggeprosessen. Her tilbys videre alt innen rehabilitering og vedlikehold samtidig som bedriften er behjelpelig med planlegging, prosjektstyring og rådgiving.

Små oppdrag utføres gjerne: Firmaet har fast pris på alt fra montering av oppvaskmaskin til skifte av toalett. Rekrutteringen til yrket er også viktig for Kolsår Rør, de er godkjent som lærlingebedrift og har en god dialog med yrkesskolen og opplæringskontoret for rørleggerfaget.

På hjemmesiden vår har vi en egen referanseside. Der gleder vi oss over fornøyde kunder som har gitt oss tilbakemelding på arbeidet vi har utført, smiler Dittmann.

Les mer...

2016-05-19 15.15

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

  • Kolsås Rør AS
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
    67 18 09 95
  • Adresse:
    Rudsletta 90
    1351 RUD
hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv