Audi-nytt i 2015

2015 blir et meget spennende år for Audi. I Albjerk Bil i Drammen gleder Stian Gander og hans kolleger seg til å kunne tilby sine kunder både nye modeller og eksisterende modeller i nye versjoner. Audi og Albjerk Bil har store planer for året som kommer.

Albjerk Bil er forlengst blitt en meget anerkjent bilforhandler i regionen. Selskapet har vært i markedet i hele 41 år, og har hele tiden hatt Audi i porteføljen. Etterhvert har de også fått vedlikehold og service på Volkswagen og Skoda. Men det er for sin Audi-ekspertise at Albjerk Bil er aller best kjent.
  – Audi er et premium bilmerke med mange innovative løsninger. Det er nytenkende på mange områder, men også et gammelt, veletablert merke og et av de første med firehjulstrekk. Her på Albjerk Bil AS har vi Audi-modeller som treffer alt fra førstegangskjøpere til pensjonister, og både menn og kvinner, i alle aldre. Man får mye for pengene når man kjøper en Audi, og det gir en egen følelse og kvalitet, forteller markedssjef Stian Gander.

Han har en rekke volummodeller på huset, som A3, A4 Allroad, Q3 og Q5. Q-modellene er SUVer, A-modellene vanlige personbiler, og Allroad ligger et sted midt imellom. Alle kan leveres med firehjulstrekk, bortsett fra A1. I sum er modellspekteret så bredt at det favner de aller fleste av oss, uansett hvilke behov vi måtte ha.
  – Verdiene i Albjerk Bil går blant annet på at vi skal være et trivelig sted å komme til. Du skal bli møtt av folk som har et smil om munnen og som ønsker å hjelpe. Vi er tilgjengelige, og vi har kompetente medarbeidere som gjennomgår stadig kursing og sertifiseringer, understreker Gander.

Albjerk Bil er i dag et fullservice bilsenter. Det omfatter salg av nybil, salg av bruktbil, verksted, delelager og skadesenter. Hele bilens livsløp blir tatt hånd om her.
  – 2015 blir et spennende år for vår del. Det kommer en ny A4, som er den største modellen vår normalt sett, og vi får inn Audi e-tron, som er en el-hybrid. I løpet av året kommer det totalt 12-13 nyheter, enten med helt nye modeller eller modeller som får en ansiktsløftning.

På miljøsiden har Audi satset på oppladbare hybrider. Da er du sikret mot utfordringer som byr seg med norsk klima og norske avstander. Samtidig ligger Audi i front på teknologi innen lavutslipp for tradisjonelle forbrenningsmotorer.
  – Vi oppfordrer folk til å følge med på Audi i 2015, for det kommer nyheter i alle bilklasser som bør treffe bilister i alle aldersgrupper, oppfordrer Gander.

Les mer...

2015-01-20 12.00

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv