161030 HE

Avtalt tid – avtalt sted – avtalt pris

Mye har skjedd innenfor elektro siden Helset Elektro AS startet opp tidlig på 90-tallet, og bedriften har aldri vært redd for å følge utviklingen. Det godt etablerte elektrikerfirmaet tilbyr i dag alt fra rehabilitering til nybygg, solcelleanlegg til næringsbygg, boliger og hytter, nettverk-, TV- og HiFi-installasjoner, ladestasjoner til el-bil og plug-in-hybrider, og ikke minst: el-kontroller, el-takst, boligsalgsrapporter, internkontroll og termografering.

Det ti-manns sterke firmaet har aldri sagt nei til nyinvesteringer, forteller daglig leder Helge Traaseth. Primært driver de med service og nyinstallasjon i det private markedet, men er også flittig brukt av entreprenører. Kundekretsen befinner seg hovedsakelig i Stor-Oslo, med oppdrag i Asker, Bærum.

– Dessuten har vi noen næringskunder i form av borettslag. Vi har også el-kontroll på næringsbygg, og vi kan hjelpe til med el-kontroll. Mange entreprenører bruker oss. Vi ønsker å være en sentral aktør i bygda vår – en tillitsfull partner som folk kan stole på.

I en bransje hvor det blir færre av vanlige av- og på-brytere, spiller også energiøkonomisering en stor rolle for kundene. Helset Elektro har installert smartsystem i nybygde hus og hytter og har også et enklere system som tilbyr smartstyring på rehabilitering. Bedriften har KNX-sertifisering, protokoll for smartstyring. Bygger noen en ny bolig med vannbåren varme, kan vi integrere styring til både varmestyring og lysstyring, forteller Traaseth.

– Vi er også EKOM-sertifisert, og leverer EKOM-tjenester. Skal noe gjøres med en internettkabel eller en TV-kabel hjemme, skal du være sertifisert, og det er vi. Vi utfører termografering, og vi foretar brannforebyggende el-kontroll på boliger og el-kontroll for næring. Til ladestasjoner for el-biler og plug-in-hybrider leverer vi til alle type biler. Vi installerer smarte ladeanlegg til større garasjeanlegg. Blant annet har vi kontrakt med en bil-leverandør, og leverer alle ladestasjonene til dem i Oslo, Asker og Bærum vest, smiler han.

Les mer...

2016-03-08 10.45

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

  • Helset Elektro AS
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
    901 55 683
  • Adresse:
    Sarbuvollveien 2A
    1363 Høvik
hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv