161057 NT161057 NT0161057 NT1

Best på logistikk, lager og levering

God logistikk, rask levering og personlig oppfølging kommer først hos NTC Gave og Profilering AS. Etter 26 års drift, er de erfarne eksperter som tilbyr en totalpakke innen profilering og uniformer til en rekke bransjer.

Morten Andersen er daglig leder i firmaet som holder til i Kristiansand. Han forteller at i de 10 årene han har vært ansatt, har det skjedd endringer.

– Bransjen har forandret seg litt, og derfor har vi gått mer over til å bli en leverandør innen konfeksjon og uniformering. Tidligere solgte vi veldig mye mat som ble gitt som gaver. Vi er lokalisert på Varodd Industrier, som er en attføringsbedrift. De har bygd seg opp innenfor vår bransje med maskiner og utstyr innen broderi, tampotrykking, transferpåsetting og laser. Dette har de utarbeidet i samsvar med våre behov, noe som igjen gjør oss ganske unike. Vi forhandler også merkevarer som Helly Hansen, Blåkläder og Sunfiber samt vernesko fra Sievi.
Varene trenger ikke å forlate huset, for vi kan videreforedle, påsette logo og gjøre dem ferdig til utsendelse her på huset. Slik kan vi levere veldig raskt, sier han.

Som leverandør av uniformer betjener NTC Gave og Profilering AS helse, industri og hotell- og restaurantbransjen. De var med på å starte innkjøpssamarbeidet GOSH for 12 år siden, men trakk seg ut i 2104 og startet et nytt innkjøpssamarbeid med BB-gruppen. I dag har de 16 ansatte, og har østlandsområdet som sitt største nedslagsfelt. Andersen forteller om referansekunder som Kongsberggruppen, NSB, Mantena, Hennig Olsen, ISS og Unicare. 



"ISS Facility Services AS er Norges ledende leverandør av kantinetjenester, og har ansvar for ca. 500 bedriftskantiner i hele landet. Gode og korrekte arbeidsklær til våre servicemedarbeidere er vesentlig for arbeidsmiljø og profilering.Vi har siden 2011 benyttet NTC som vår leverandør av arbeidsklær. Samarbeidet er veldig godt. NTC har konkurransedyktige betingelser, og leverer produkter med avtalt kvalitet og med god leveringspresisjon. De er dessuten hyggelige folk som vi har stor tillit til."
Knut Bjørånesset – Innkjøpsdirektør, ISS Facility Services AS


– Kundene er fornøyde med at vi er gode på personlig oppfølging, og ikke minst logistikkløsningene våre. Der var vi veldig tidlig ute med å lage nettbutikker for kundene. I dag drifter vi 29 nettbutikker hvor hver enkelt kunde har sin individuelle pålogging, og hvor deres varer ligger synlig på nettbutikken. Bestiller de varer innen kl. 12, sendes de samme dag. Det er en stor styrke at vi er gode på logistikk, lager og levering.

NTC Gave og profilering AS er opptatt av miljø, og var den første i sin bransje som ble sertifisert miljøfyrtårn. I tillegg er de medlem av returordningene Renas og Grønnpunkt, og Andersen jobber for tiden med å få på plass en ISO-sertifisering. Dette er et kvalitetsstempel og bevis på at firmaet har gode rutiner, sier han.

– Det viktigste er at vi er en helhetsleverandør. Her får kundene alt på et sted, og vi kan levere klasse 3 arbeidstøy samtidig som vi leverer profileringsmateriell til samme bedrift. Jeg vil også legge til at vi produserer en del varer selv.

 

Les mer...

2016-03-08 13.00

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

    Kontaktinformasjon

    • NTC Gave og Profilering AS
    • E-post
    • Hjemmeside
    • Telefon:
      47 83 50 00
    • Adresse:
      Rigedalen 41, Varodd bygg
      4626 Kristiansand
    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv