Bli sterk og sunn med Bailine

Bailine hjelper kvinner med å oppnå en sunn, stram og sterk kropp. Nøkkelen ligger blant annet i kostholdsråd og trening. Med faglig ekspertise og god oppfølging, er målet til Marita Henriksen at du skal bli fornøyd med kroppen din og trygg på deg selv.

Bailine har et stort antall salonger spredt rundt i Norge, og finnes også i utlandet.
Marita Henriksen driver og eier Bailine Larvik, hvor hun først begynte som ansatt i 2002. Hun er utdannet innen Bailine-systemet via kjedens egne opplæringsprogram.
  – Kvinner generelt er opptatt av å ha en sunn, sterk og stram kropp. Det kan de få hjelp til hos oss. Opprinnelig var Bailine et slankekonsept med fokus på kosthold, vektreduksjon og oppstramming av muskulatur. Etter hvert oppdaget vi at programmet virket smertelindrende på mange muskel- og leddplager også, så vi har en god del kunder som kommer bare på grunn av det, forteller Marita.
  Hun møter alle nye kunder med et intervju hvor de blant annet kartlegger kundens forventninger, forbrenning og blodtype. Hver enkelt kunde får individuell veiledning og et opplegg med kostholdsråd tilpasset deres egen kropp.
 
– I tillegg har vi den elektroniske treningen som er en stor del av Bailine-konseptet. Her strammer vi opp muskulatur ved hjelp av strøm. Vi setter i gang forbrenningen, blodsirkulasjonen og bygger opp slapp muskulatur. Treningen og behandlingen kan tilpasses behovene til hver enkelt kunde. Det kan for eksempel være mage, rumpe og lår – og det kan være smerter i rygg og nakke.
  Konseptet til Bailine er laget kun for kvinner, og all trening foregår i separate, lukkede kabinetter. De som ønsker det kan også trene kondisjon på en ellipse- eller stepmaskin samtidig som man har pads på kroppen. Mens man trener, lytter man til lydfiler som informerer om alt fra kosthold til smertelindring.
 
– Det unike med Bailine er at vi ikke kjører ett kosthold for alle, men at vi tilpasser til hver enkelt kunde. Vi tilbyr gratis prøvetimer, og bryr oss om at de som kommer til oss skal oppnå de resultatene de ønsker. Opplegget har dokumentert effekt, og vi garanterer tap av centimeter. Jeg har også en del kunder som har hatt brystkreft og fått operert bort lymfekjertler. Disse sliter med ødem, og vi får mange gode tilbakemeldinger på at opplegget reduserer ødem og sprengningssmerter, avslutter Henriksen.
Les mer...

2015-01-22 11.00

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv