152065-Villa Wiig152065-Villa Wiig2

Bygger boliger og skaper hjem

Villa Wiig tilbyr arkitekttegnede hus til kunder tilpasset på tomta. Så du trenger ikke å bekymre deg for verken manglende solinnfall eller utsikt fra balkongen!

Villa Wiig AS, etablert i 1973 og endret til aksjeselskap i 1986, har i dag rundt 25 ansatte og holder til i Kobbervikdalen like utenfor Drammen. De er en totalentreprenør som bistår helt fra regulering, prosjektering og søkerfasen, til kundehåndtering frem til ferdigstilte boliger og leiligheter, forteller Vegar Jensen, daglig leder i Villa Wiig.

De siste 30 årene har de bygget boliger i områdene Drammen, Asker, Røyen, Bærum og Oslo. Primært prosjekterer de og bygger boliger for salg, eneboliger, kjedede eneboliger, rekkehus, tomannsboliger, terrassehus, leiligheter og feltutbygging. Firmaet tar også boliger på oppdrag, forklarer Jensen.

– Det er stort sett arkitekttegnede hus som vi tilbyr. Kunden har gjerne noen ønsker om antall soverom, størrelse på kjøkken og så videre. Vi passer på å få lagt huset slik det skal ligge i terrenget både med henblikk på solinnfall og at utsikt blir ivaretatt. Når det gjelder stilarter, liker vi nok best å holde på med treverk. Men vi ser også at det er blitt mer funkisrettet. Det er litt i tiden nå, smiler Jensen.

Villa Wiig er sentralt godkjent av Statens bygningstekniske etat i tiltaksklasse 2 innenfor prosjektering, samordning og utførelse. Spennvidden i prosjektene går fra eneboliger til større boligkomplekser. Villa Wiig har nettopp ferdigstilt fire blokker á 36 leiligheter på Kniveåsen terrasse utenfor Drammen. Vi er allerede i gang med salgstrinn 2 og 44 leiligheter med innflytting om ca. 2 år.

– Vi utfører både tilbygg og påbygg på eksisterende eiendommer. Her kan vi stå for hele prosessen: prosjektering, søknader og gjennomføring av prosjektet. Har kunden en tegning eller en god idé, hjelper vi han med å realisere den i alle, eller deler, av fasen. Har du en bolig som trenger nye vinduer, etterisolering eller annen form for utbedring, utfører vi det også.

– Vårt fortrinn er et tett samarbeid opp mot byggherren. Vi strekker oss langt for at kunden skal få det slik han ønsker. Vi bygger boliger og skaper hjem, forklarer Vegar Jensen.

Les mer...

2015-04-07 13.00

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv