162019 CA

CAME Norge/Anderson Elektro AS

Skreddersyr gode løsninger for adgangskontroll og områdesikring.
– Vi arbeider hovedsakelig med porter og veibommer, og har spesialisert oss på fellesgarasjer i boligsameier, i industribygg og i offentlige bygninger.

Det er derfor ikke generell elektro vi installerer, men veibommer, porter, skyveporter, skyvegrinder, pullerter, automasjon, automatikk og lysstyring forklarer eier

Jon-Tore Anderson.


Vi har nå blitt en solid service- og salgsorganisasjon, der vi i tillegg til å selge og formidle ovennevnte produkter, også bistår med prosjektering til forhandlere rundt om i landet.


–Et annet felt er sikkerhet og adgangskontroll. Her har vi spesialisert oss på et system som ivaretar både fjernkontroll og GSM i samme enhet. Vi er spesialister på GSM og sky-løsninger, og har flere produkter å velge mellom. Disse kan vi skreddersy og spesialisere for hvert eneste prosjekt etter kundens ønsker og behov, og Came Norge og Anderson Elektro AS er nok den eneste leverandøren og forhandleren i Norge som kan levere komplette tekniske løsninger og ha 24 timers service fra samme forretningsadresse, forteller Anderson videre.


– Vi leverer over hele landet, men hovedfokuset ligger på Oslo og Akershus. Kundene gir mange positive tilbakemeldinger på alt fra at de ansatte er raske og effektive, til at arbeidet blir utført til avtalt tid. Anderson tror de har lykkes fordi de er en liten og sammensveiset organisasjon, og ikke minst fordi de har svært dyktige montører.


– Å øke sikkerheten er også viktig. I dagens samfunn, der man kan kjøpe utstyr fra hele verden som ikke er godkjent for det norske markedet, presiserer vi at alt vårt utstyr er CE-merket eller TüV-godkjent iht. offentlige bestemmelser.


Bærums-firmaet er også svært opptatt av miljøet, og tilbyr miljøvennlige produkter som bruker minimalt med strøm. I tillegg kan de skilte med en gunstig miljørabatt som gjør at kunder kan levere inn gamle produkter, som for eksempel portåpnere. Selskapet ansvar for med å kildesortere og behandle avfallet på en riktig måte. Dette var et tilbud de begynte med i fjor, og takket være stor suksess ble det videreført til i år.

Les mer...

2016-05-04 16.15

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

  • Came Norge og Anderson Elektro AS
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
    67 17 00 44
  • Adresse:
    Skuiveien 41
    1339 Vøyenenga
article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv