162043 KE

Den dyktige hovedentreprenøren

En løsningsorientert samarbeidspartner som gjennomfører prosjekter på en effektiv måte og skaper varige verdier for sin kunder. Der har du KF Entreprenør AS i et nøtteskall.

– Det er viktig for oss å alltid være hovedentreprenør, for da kan vi bruke den oppfinnsomheten og kompetansen vi har, sier Harald Pedersen, daglig leder i KF Entreprenør AS som ble etablert året etter at KF Gruppen så dagens lys i 2004. Selskapet jobber hovedsakelig med anleggsarbeid og rehabilitering av forretningsbygg, og dekker det sentrale østlandsområdet med Buskerud, Oslo, Akershus og Østfold.


Utgangspunktet for anlegg og rehabilitering er at begge feltene har en faktor av noe ukjent eller skjult. På anleggsarbeider ligger det skjulte delvis under bakken, og på rehabilitering er det jo også ukjente faktorer. Forretningsideen ved oppstarten til KF Entreprenør AS var å utnytte noe av kompetansen innad i konsernet på disse feltene, forklarer Pedersen.


– Det er ikke så lett å beskrive for en konsulent eller arkitekt alle forhold fordi det er skjult. Derfor var dette forretningsideen vår, basert på erfaring, kunnskap, samarbeid med kunden og oppfinnsomhet. Det er litt av miksen vi mener at vi skal ha i bakhodet hele tiden, både for å få jobbene, men også når vi gjennomfører jobbene. Vi skal finne løsninger og komme med dem selv. Målet er å ikke stå fast og være passive. At vi skal være løsningsorienterte var idéen helt fra starten av, og det har vi fortsatt med.


Selskapet har cirka 60 ansatte, og mange av dem er håndverkere, i hovedsak betongarbeidere og tømrere. De har funnet seg godt til rette i et konkurransepreget marked, og det er mye takket være erfaringen og kunnskapen som sitter i veggene.


– For å lykkes må man ha kompetanse. Det er veldig viktig, og det er stort sett der det ligger. I tillegg bør man ha gode håndverkere og god arbeidsledelse. Tilbakemeldingene vi får går på at vi er løsningsorienterte, for vi setter oss ikke ned med henda i fanget.


Pedersen og resten av selskapet befinner seg i en mellomposisjon som de trives godt i. Om de endrer strategien for hvilken markedsposisjon de har i tiden som kommer, vil dette også endre konkurransen, resonnerer han.


– Derfor vil vi enn så lenge beholde den posisjonen vi har, og heller vokse i tilstøtende fagområder. KF Entreprenør AS må ikke nødvendigvis bli større eller flytte seg oppover i kjeden.

Les mer...

2016-05-26 16.15

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

  • KF Entreprenør AS
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
    22 67 50 00
  • Adresse:
    Ryensvingen 15
    0680 Oslo
sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv