162063 BS162063 BS0162063 BS1

Den ærlige tømrermesteren

Et ærlig og oversiktlig tilbud ligger alltid i bunnen når Bygg & Tømrermester Skjærholt AS begynner jobben på et oppdrag. Enten det gjelder rehabilitering eller restaurering, er kundene garantert trygghet og kvalitet i alle ledd.

Innehaver Espen Skjærholt tok mesterbrevet allerede som 22-åring, og som tømrer kan han snart feire 10 år i bransjen. Den mangeårige drømmen om å starte eget firma realiserte han i oktober i fjor.


– Det går så det suser. Det blir mange lange dager, men det er veldig gøy å drive eget firma. Jeg er veldig glad i yrket mitt, og har alltid visst at jeg skulle bli tømrer.


Med nedslagsfelt i Oslo og Asker, utfører Bygg & Tømrermester Skjærholt AS mindre jobber på eneboliger med rehabilitering og restaurering. Han tar også tilbygg og påbygg, men er ikke involvert i søknadsprosessen og den administrative delen. Han får ansvarsrett for utførende, men det er vanligvis arkitekter som står for søknadene.


– Å komme til avtalt tid er nesten det viktigste, for man skal ha respekt for andres tid. Det er lov å komme for sent, men da må man ringe og gi beskjed. Man skal også levere et produkt hvor det faktisk er snakk om mye penger. Og hvis du ikke leverer, får du ikke nye kunder. Det gjelder å holde tunga rett i munnen og gjøre en ordentlig jobb. Det som er viktig for meg, er å levere noe jeg kan være stolt av og som skal vare i mange år.


Innehaveren er så langt eneste ansatt i firmaet, men regner med å få på plass en lærling i løpet av kort tid. De videre planene innebærer å øke kompetansen ved å ta våtromkurs og en såkalt C-modul for prosjektledere. Ellers skal han jobbe med å opprettholde eksisterende kundeforhold, og samtidig få flere. Kanskje vil også staben utvides med noen ansatte, men han trives som liten aktør, sier Skjærholt.


– Etter å ha skrevet store mengder med anbud, har jeg fått høre at det er gjort på en veldig oversiktlig måte. Hos meg kommer det ingen ekstra regninger i etterkant. Jeg har en løpende dialog med kundene gjennom hele prosessen, og det vi har blitt enige om, får de en skriftlig avtale på. Man må gi oversiktlige tilbud og skrive prisene fullt ut. Jeg er opptatt av å være ærlig og å ikke ha noen skjulte kostnader, og det får jeg også mange gode tilbakemeldinger på.

Les mer...

2016-06-15 11.30

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

    Kontaktinformasjon

    • Bygg & Tømrermester Skjærholt AS
    • E-post
    • Hjemmeside
    • Telefon:
      481 11 670
    • Adresse:
      Radarveien 36
      1152 Oslo
    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv