Der kunden kommer først

Bjerkås Bygg er et firma i vekst. Oppdragene står i kø, fra ombygging og rehabilitering av privatboliger til større prosjekter på næringsbygg. Bedriften er spesialisert innenfor mur, tre og betong, og med komplett pristilbud blir det fremfor alt forutsigbart for kunden.

Og nettopp kundeforholdet er det Krister Bjerkås setter i første rekke i det fire mann store firmaet. Han grunnla Bjerkås Bygg i 2010 etter mange års erfaring innenfor entreprenørbransjen, og med veksten kom også overgang til aksjeselskap i 2014. Hovedmassen av kunder befinner seg mellom Sandefjord og Horten.

– Vi jobber mest med privatboliger, men har også hatt noen større prosjekt på en del næringsbygg, blant annet for Jernbarneverket. Men som bedrift utfører vi alt fra små tilbygg til større avanserte prosjekter. Vi gjør også prosjektering, så når vi leverer pristilbud, leverer vi komplett. Dermed blir alt blir forutsigbart for kunden, forteller Bjerkås.

Bjerkås Bygg utfører ombygging og rehabilitering, monterer nytt ildsted, legger fliser, setter opp støttemurer og har blant annet god erfaring med rehabilitering og utskifting av tak. Firmaet har god erfaring i å bygge om bærende deler på bygninger slik at bygget får ønsket utseende – for eksempel et tilbygg i form av en takkvist. Videre utfører de dekkestøp, gulvstøp og veggstøp og alt innen forskalingsstøping og armering. En særlig nyttig kompetanse i vårt landskap er at de også utfører forskjellige typer avansert forskaling som formforskaling og tradisjonell krabbeforskaling, skjært etter fjell for å oppnå en rett topplinje.

– Kontakten med kunden er viktig for oss, og vi stiller gjerne opp for en uforpliktende prat om nettopp deres prosjekt. Hos oss er bud én at kunden alltid skal få tak i håndverkeren og at det skal være en åpen dialog. Kundene skal vite at de kan ringe meg, og da er jeg ikke så nøye på når. Dette er ikke en ni til fire-jobb – det er mer en livsstil å drive et slikt firma, smiler Bjerkås.

Les mer...

2015-12-22 10.45

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv